Всеки записва всеки, всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си само

...
Всеки записва всеки, всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си само
Коментари Харесай

ДПС: Искаме сквикването на Велико народно събрание. Заприличахме на анимационна държава

" Всеки записва всеки, всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си единствено по какъв начин изглеждаме в очите на нашите сътрудници от НАТО и Европейски Съюз. Заприличахме на анимационна страна ", разяснява Карадайъ.

Движението за права и свободи желае да бъде свикано Велико национално заседание, разгласи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг в Народното събрание. 

“Свидетели сме на цялостен разпад на държавността. Всичко, което се случва, е доста тъпо. Всичко се разпада, не действа обикновено нито една власт по Конституцията на Република България - нито законодателната, нито изпълнителната, нито правосъдната. Всеки записва всеки, всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си единствено по какъв начин изглеждаме пред очите на нашите сътрудници и съдружници в НАТО и Европейски Съюз. Заприличахме на анимационна страна. Нарушители на Конституцията, на законите на страната, на цивилен и човешки права, се вършат на моралисти и морални съдници “, съобщи Карадайъ. 

И добави:

“Изходът от тази обстановка - преди година и половина ние от Движение за права и свободи предложихме промени на Конституцията, в този момент виждаме че се сетиха, че с изключение на избирателен популизъм за промяна в правосъдната система, са нужни и дейности. А дълбоки промени без промени в Конституцията няма по какъв начин да станат. ”

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР