Всеки вот на недоверие е демократична процедура на опозицията и

...
Всеки вот на недоверие е демократична процедура на опозицията и
Коментари Харесай

Петър Витанов за членството ни в Шенген: Вероятно ще ни подхвърлят някое бонбонче

Всеки избор на съмнение е демократична процедура на опозицията и не може да кажеш, че това е загуба на време. Днес ясно се видя кои са съдружните сътрудници, тъй като през днешния ден цялата ПГ на Движение за права и свободи застана зад кабинета. Това формирование не би трябвало повече да се назовава „ сглобка “, тъй като се видя, че това си е чиста коалиция. Това съобщи в ефира на Nova News евродепутатът от Българска социалистическа партия Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

По думите му от четири години у нас се приказва за декарбонизация и предизвести, че в дълготраен проект въглищните мощности ще бъдат прекратени в цяла Европа.

България се е съгласила с тези политики на Европейски Съюз още през 2015 година при ръководството на ГЕРБ. Сегашното държавно управление ръководи от четири месеца, а още няма енергийна тактика. С какво ще сменяем тези базови мощности? Ядрената сила е зелена в цяла Европа. Нямаме дори индустриална тактика, разяснява той.

Относно референдума за 3-ти март евродепутатът изясни, че на него се подписват всевъзможни хора от най-различни възрасти и с най-различни политически пристрастия.

„ Въпросът е надпартиен и желаеме този въпрос да се реши един път вечно от хората. Никой не желае паметта българска да стане жертва на конюнктурни политически визии “, сподели Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

По тематиката с спора в Близкия изток Витанов съобщи, че Европейският съюз заявява безусловна поддръжка за Израел.

Конфликтът има дълбоки корени, решението няма да е елементарно. Тук не става дума единствено за линията Газа или за Западния бряг, а за цялото човечество, тъй като има капацитет спорът да обхване други страни. Ето, през вчерашния ден бяха атакувани летища в Дамаск и Алепу, не знам дали „ Хизбула “ няма да нападна от територията на Ливан, дали Иран няма да се намеси дружно с други арабски страни. Когато има голям брой районни спорове, това може да окаже отрицателно влияние върху цялото човечество, разяснява Витанов и добави, че сигурно размириците в района ще отключат нова бежанска вълна.

В умозаключение евродепутатът остана песимистичен, че България ще получи пълноправно участие в Шенген в границите на Испанското председателство.

„ Вероятно ще ни подмятат някое бонбонче и ще ни позволен единствено по вода “, предвижда Витанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР