Всеки в рамките на правомощията си е длъжен да помогне.

...
Всеки в рамките на правомощията си е длъжен да помогне.
Коментари Харесай

Демерджиев: Опазването на границата е национален проблем

Всеки в границите на пълномощията си е задължен да помогне. Опазването на границата е народен проблем . Това трябва да е приоритет на всички институции в България, освен на Министерство на вътрешните работи. Предстоят и диалози за техническо помощ, която ще получим от Европейската комисия. Това съобщи пред публицисти във Варна министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той сложи въпроса за какво никой не пита каква е оградата на границата. Министърът недоумява за какво за 10 години никой не е съумял да обезпечи 110 км граница. Демерджиев запита и за какво през последните години са били съкратени толкоз доста граничари.

Министърът уточни, че сега се поставят доста старания за запазване на границата и се реализират положителни резултати. Изградиха се десетки КПП-та. Полагаме старания да заловим всеки проникнал нелегално в границата. Това е изискване за влизането ни в Шенген. Справяме се добре, макар засиления мигрантиски напън , разясни Демерджиев.

Той насочи остри рецензии към наказателната система. Не може да се подписват съглашения за по 5 месеца с човек залавян няколко пъти за каналджийство, уточни министърът, визирайки казусът с.

Иван Демерджиев бе безапелационен, че акциите по линия на каналджийтво, разпространяването на опиати и изборните нарушавания ще продължат.
 Разкриха каналджиите, виновни за гибелта на 18-те мигранти, 6-ма с обвинявания
Разкриха каналджиите, виновни за гибелта на 18-те мигранти, 6-ма с обвинявания

Един е избягал зад граница
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР