Всеки уважаващ себе си професионален готвач не би трябвало да

...
Всеки уважаващ себе си професионален готвач не би трябвало да
Коментари Харесай

Шеф Петров пак изкара лайномета: Хелс Китчън е шоу за тъпаци!

" Всеки уважаващ себе си професионален готвач не би трябвало да гледа българската версия на " Кухнята на Ада ". Явните редакторски намеси и търсене на обидни обстановки, аматьорщина изпълнявана с клоунада, няма да донесе в бъдеще никакво развиване и креативност в професионален проект, дори би навредило ". Така известният с отвратителния си език и поведение началник Петров нанесе удар по новия сезон на кулинарното риалити " Хелс Китчън " и водещия Виктор Ангелов.

" Кулинарията се развива бързо, а българският водещ е изостанал най-малко с десетилетие и заради тази причина предаването към този момент не е единствено от експерти, а фрик-готвачи. (Вече не е задоволително да разбираш от карета) Лекичко върви към " Черешката на Тортата ", само че те продуцентите и редакторите му толкоз sи могат ", добавя кулинарят, който доби известност с присъединяване си във " ВИП Брадър ".

" Единственото действително нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада натрапвано в мозъка на глупавата публика. Просто би трябвало да удържите три епизода и няма да ви закачат със слабата си постановка. Три епизода, с цел да живеете по-добре! Няма да кажа нищо повече. Всеки си Преценя ", приключва Борис Пeтров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР