Всеки уважаващ себе си професионален готвач, не би трябвало да

...
Всеки уважаващ себе си професионален готвач, не би трябвало да
Коментари Харесай

Шеф Петров безпощаден към новия сезон на Hell`s Kitchen

" Всеки уважаващ себе си професионален готвач, не би трябвало да гледа българската версия на " Кухнята на Ада ". Явните редакторски намеси и търсене на обидни обстановки, аматьорщина изпълнявана с клоунада, няма да донесе в бъдеще никакво развиване и креативност в професионален проект, дори би навредило ".

Така началник Петров нанесе удар по новия сезон на кулинарното риалити " Хелс Китчън " и водещият Виктор Ангелов. Но това не е всичко.

" Кулинарията се развива бързо, а българският водещ е изостанал най-малко с десетилетие и заради тази причина предаването към този момент не е единствено от експерти, а фрик-готвачи. (Вече не е задоволително да разбираш от карета) Лекичко върви към " Черешката на Тортата " само че те продуцентите и редакторите му толкоз ви могат ", добавя кулинарят, който доби известност с присъединяване си във " ВИП Брадър ".

" Единственото действително нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада натрапвано в мозъка на глупавата публика. Просто би трябвало да удържите три епизода и няма да ви закачат със слабата си постановка. Три епизода с цел да живеете по-добре! Няма да кажа нищо повече. Всеки си Преценя ", приключва Борис Пeтров, представен от " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР