Всеки трябва да знае съвместимостта си с представители на различните

...
Всеки трябва да знае съвместимостта си с представители на различните
Коментари Харесай

ТОП 7 двойки зодии, чиято връзка завършва с катастрофа

Всеки би трябвало да знае съвместимостта си с представители на другите  и не трябва да го не помни, даже в случай че връзката им занапред стартира. Така малко хора знаят, че съществуват „ антипрогнози “ за съюзи, формирани от астролози. Те твърдят, че тези зодиакални съюзи ще се трансфорат в същински неуспех и контузия за техните представители в персоналния живот.
Рак и Водолей
При тази двойки връзката първоначално е сантиментална и привлекателна, от време на време даже прекалено много, само че скоро възприятията на сътрудниците един към различен „ умират “. Прямо линейността и престижът на Водолея постоянно плашат и наскърбяват Рака. Тези спорове нормално са свързани с разликите за свободното време у представителите на двете зодии. Раците са домошари. Те не могат да схванат желанието да отидат на шумно празненство с другари вместо взаимна вечер с филм и пуканки.
Лъв и Телец
Тази двойка е унищожена от упоритите характери на двамата и невъзможността да се вършат отстъпки. Страстта на тези мощни знаци бързо отшумява, излагайки на показ всички проблеми. Само откровената обич може да преодолее това, само че даже тогава няма да мине, без кавги и чупене на съдове.
Риби и Близнаци
 Тези 4 зодии са най-упорити Тези 4 зодии са най-упорити
Телец Телецът знае какво желае и не го е грижа какъв брой надалеч би трябвало да отиде, с цел да го реализира. Хората подценяват какъв брой доста време и ен...
В тази двойка е по-вероятно за Близнаците да са основател на раздялата. Те са тези, които са по-склонни да се охладят до прекомерно меки, мечтателни Риби. Наред с това и двата знака на зодиака въобще не желаят да поемат отговорност и да се упрекват взаимно.
Овен и Рак
Природа с фини умствени организации. За Рак е особено да страда под игото на напористия, могъщ, от време на време недодялан Овен. В началото на връзката последните са привлечени от мистериозността на Раците, само че щом се отворят изцяло и се доверят на Овена, губят интерес. Връзката приключва с разрушеното сърце на Рака.
Скорпион и Лъв
И двете  са прекомерно властни и не могат да споделят водачеството в връзките между тях. В подобен съюз ще има прекалено много страсти и то не постоянно позитивни. Избухливият Скорпион бързо губи хладнокръвие, а нетърпеливият Лъв единствено долива налива масло в огъня на кавгата.
 3-те зодии, които са най-верни в любовта 3-те зодии, които са най-верни в любовта
Има зодии, които избират спокойствието пред интригите, което ги прави идеалните сътрудници. Можеш да разчиташ на тях, че ще бъдат ве...
Стрелец и Козирог
Представителите на тази двойка имат прекомерно разнообразни възгледи за живота, за полезностите и отношението към парите. Стрелецът се пробва да избере финансово
по-независим сътрудник, а Козирозите от своя страна одобряват прекомерно леко финансите и житейските компликации.
Водолей и Дева
Това е един от най-опасните съюзи за взаимоотношения. Представителите му не могат да се схванат под един покрив. Животът е този, който ще убие възприятията в тази двойка. Девата цени комфорта, реда и уюта, до момента в който Водолеят е изцяло некадърен на удобен и виновен метод към проблемите на взаимния живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР