Всеки трябва да си свърши работата, като много важен е

...
Всеки трябва да си свърши работата, като много важен е
Коментари Харесай

Специалисти: За да се спре войната по пътищата, най-важен е контролът

Всеки би трябвало да си свърши работата, като доста значим е контролът. Събираемостта на санкциите е основно, тъй като когато не си глобен - стигаш и до огромните нарушавания. Около тази теза се сплотиха експертите по сигурност на придвижването по пътищата Йонко Иванов и Владимир Тодоров в студиото на " Здравей, България " по Нова телевизия. Те разясниха предложенията на служебния министър Иван Демерджиев за промени в закона.

Това е следващ опит за смяна, всички ограничения биха имали положително въздействие, само че всичко опира до спазването и до глобите при нарушение, споделят експертите.

Излишно е да се предлага през работодателя се връчват актове и фишове. Как в цифров акт ще връчваш хартиено писмо, дано всеки лидер да уточни имейл и мобилен телефон - по този начин да бъде откриван.

Важно е някой да отговори къде отиват парите от глобите, до момента никой не дава отговор, сподели Йонко Иванов. Той напомни, че през 2005-а е импортирано предложение за шофиране с компаньон - никой не ги придвижи в Народното събрание.

Според него всяка мярка, колкото и добра да е, би трябвало да се съблюдава, с цел да е работеща. „ Имаме пет фактора, които, в случай че управленците в страната се опитат да обединят в едно, няма да имаме такива проблеми. Това са организация на придвижването, контрола на придвижването, образованието, медиите и обществото ”, съобщи специалистът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР