Всеки трябва да се събуди поне веднъж сред вълнист пейзаж.

...
Всеки трябва да се събуди поне веднъж сред вълнист пейзаж.
Коментари Харесай

„Отидох на круиз до недооценения коледен базар в Европа – това е напълно вълшебно`

Всеки би трябвало да се разсъни най-малко един път измежду вълнист пейзаж. И нямам поради със спукан врат на пътническата седалка след сънливост на M6. Имам поради сгушени сред бели чаршафи, почиващи върху възглавници с бяла ружа, наблюдавайки по какъв начин формите и цветовете отвън прозореца на спалнята се изместват и се плъзгат в мъх.

Когато напуснахме единственото леко клатушкащо се декемврийско Северно море след нощно пътешестване от Есекс Tilbury Docks в нашия младши апартамент на борда на Ambition, вторият транспортен съд от круизната линия на Ambassador, и ориентиран към река Шелд към третия по величина град в Белгия, Антверпен, хлъзгащата се земя на ръба на водата беше невдъхновяващи петна от зелено, сиво и кафяво. Единственото им бижу бяха индустриални аванпостове и в миналото v-образна форма на гъски, безспорно хвърляща око за по-красиви кацалки.

Но да се събуждаш в придвижване, знаейки, че един неразучен град ще запълни дните напред, е подарък без значение от сцената, поздравяваща натежали като маргар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР