Всеки трябва да прояви отговорност пред България и пред българския

...
Всеки трябва да прояви отговорност пред България и пред българския
Коментари Харесай

Манолова на Шипка: Най-добрият начин е политиците да чуят хората

Всеки би трябвало да прояви отговорност пред България и пред българския народ . Ако повече мислим за хората, решенията ни ще са по-добри. Най-добрият метод политиците да знаят какво да вършат е да чуят хората .

Това съобщи през днешния ден ръководителят на парламентарната група " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова пред медиите на връх Шипка, където се празнуват.

По думите й през днешния ден най-важното е да склоним глави пред подвига на съветските воини и български опълченци. Тук си даваме сметка, че патриотизмът би трябвало да се потвърждава всеки ден в борбата против тиранията , за по-добро бъдеще на България, за разцвет, независимост, заслужен живот, добави тя.

Героите ни дават образец по какъв начин човек може да се бори за България. Нямаме право да сме страхливи и да превиваме тил. Това е зареждащото място, което дава вярната посока, сподели още Манолова.
 Радев на Шипка: Няма мощ, която да спре осъзнатите хора по пътя към свободата
Радев на Шипка: Няма мощ, която да спре осъзнатите хора по пътя към свободата

Президентът е уверен, че с общи старания ще победим страха, с цел да просперира България

На върха тя поздрави и президента Радев с годишнината от Шипченската епопея. Тя постави венец на паметника на починалите герои от името на парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме! ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР