Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и

...
Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и
Коментари Харесай

Бабикян: Основната цел е на недоволстващите е напускането на работа на депутатите

Всеки би трябвало да направи избор сред трудовите си потребности и гражданския си дълг. Това сподели за предаването. Хиляди участват на митинг ите пред Парламента и броя им се усилва. Движението пред Народно събрание е блокирано. Основната цел е на недоволстващите е напускането на работа на депутатите. Това сподели политическия пиар Арман Бабикян за радио " Фокус ".

" Случващото се е форма на гражданско непокорство, сходни форми ще има и в други елементи на страната, изясни той. По думите му в страната има доста по-тежък вирус от Ковид 19 и това е вируса на корупцията, а лекуването му е на улицата. Протестиращите нямат интерес от провокации, разговор с полицията има ", добави Бабикян.

„ Нямаме интерес от провокации, нито от хулигански прояви. Така е било и във всички дни досега. През цялото време си оказваме помощ. Тези, които желаят ексцесии са тези, които желаят да компрометират митинг а, а точно властта. Никой от нас няма подобен интерес. Момчетата (полицията) правят работата си. Сигурен съм, че долу под каските, с които са оборудвани имат нашите мисли, нашите проблеми и нашите стремежи “, сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР