Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и

...
Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и
Коментари Харесай

Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и гражданския си дълг

Всеки би трябвало да направи избор сред трудовите си потребности и гражданския си дълг. Хиляди участват на митингите пред Народното събрание и броят им се усилва. Това съобщи пред кореспонденти Арман Бабикян, политически PR и анализатор и част от по този начин нареченото Отровно трио.

Движението пред Народното събрание е блокирано. Основната цел на недоволстващите е депутатите да не бъдат позволени до работното си място. "Случващото се е форма на гражданско непокорство, сходни форми ще има и в други елементи на страната ", изясни политическият PR.

По думите му в страната има доста по-тежък вирус от COVID-19 и това е вирусът на корупцията, а лекуването му е на улицата. Протестиращите нямат интерес от провокации, a от разговор с полицията има, безапелационен е Бабикян.

"Нямаме интерес от провокации, нито от хулигански прояви. Така е било и във всички дни досега. През цялото време си оказваме помощ. Тези, които желаят ексцесии са тези, които желаят да компрометират митинга. Никой от нас няма подобен интерес. Момчетата правят работата си. Сигурен съм, че долу под каските, с които са оборудвани имат нашие мисли, нашите проблеми и нашите стремежи ", сподели той

Вотът на съмнение е на улицата към този момент 12-и ден, акцентира Арман Бабикян
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР