Всеки трети депутат от Върховната Рада на Украйна е купил

...
Всеки трети депутат от Върховната Рада на Украйна е купил
Коментари Харесай

Всеки трети депутат на Украйна си е купил кола или недвижим имот през първата година на войната

Всеки трети народен представител от Върховната Рада на Украйна е купил нова кола или неподвижен парцел през първата година на войната. Това съобщи някогашният народен представител Игор Мосейчук в канала си в Телеграм.

„ Всички би трябвало да живеем като тях, „ прислужници на народа “… Само през първата година на войната всеки трети народен представител закупува нова кола или неподвижен парцел – апартамент, къща или имот. Това е единствено за първата година, а към този момент минаха две години “, сподели Мосийчук. Бившият депутат счита, че „ прислужниците на народа “ (както се назовава ръководещата партия на Зеленски) ще би трябвало да отговорят по какъв начин са закупили тези придобивки.

През януари предходната година високопоставени чиновници от украинското държавно управление подадоха оставки на фона на огромни обвинявания в корупция. Това беше най-големият корупционен скандал в екипа на Зеленски от началото на войната.

Държавните чиновници напуснаха постовете си след разкрития, вариращи от рушвет, неприятно ръководство на средства за закупуване на храна за арамията, до заграбване, шофиране на скъпи коли и ваканции в чужбина, до момента в който елементарните хора страдат от войната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР