Всеки тайничко иска да знае какви изненади му е подготвила

...
Всеки тайничко иска да знае какви изненади му е подготвила
Коментари Харесай

Топ астролог: Октомври ще е рай за една зодия, много да внимават!

Всеки тайничко желае да знае какви изненади му е подготвила Съдбата. Именно поради това мнозина наблюдават хороскопа си.

Точно поради това известният украински астролог Влад Рос реши да направи цялостен хороскоп за всички зодии за октомври месец.

По думите му това ще бъде най-късметлийският месец за Близнаците , само че други зодии би трябвало доста да внимават.

Според прогнозата му има няколко зодии, които ще се сблъскат със съществени здравословни проблеми. Други пък би трябвало доста да внимават в връзките си с другите, а трети би трябвало да имат едно н разум в работата.

Астрологията, тарологията, нумерологията, хиромантията, екстрасензорното усещане и други сходни практики не са научни дисциплини. Те се основават на антични обичаи, вярвания и тълкования, които не са подкрепени от научни проучвания и нямат справедливи доказателства за тяхната успеваемост.

Тези способи не са приети в университетските проучвателен кръгове, а материалите по тези тематики постоянно са с развлекателен темперамент - те не би трябвало да се преглеждат като надеждни принадлежности за взимане на решения или обмисляне.

Когато решавате проблеми, свързани с логиката на психиката или здравето, постоянно би трябвало да се свържете с научни експерти.

Ето защо би трябвало да се готвите през октомври месец:

Овен
Октомври ще бъде разтревожен за Овните, те ще водят деен живот. Основното нещо е да не обиждате никого и би трябвало да запомните дипломацията.

Не забравяйте, че мислите са материални, тъй че внимавайте с това, изключително по въпросите на фамилния живот. Втората половина на месеца ще бъде бурна. В кариерата, подписването на контракти и партньорства обаче всичко ще е наред.

Що се отнася до вашето здраве, би трябвало да се прегледате от доктор. Обърнете особено внимание на очите и кръвоносните съдове на мозъка.

Телец
Телците минават през претрупан интервал, обвързван с работата. Преходът към нова работа може да бъде сполучлив. Мотото на месеца е да бъдете в центъра на живота си, а не настрана.

Месецът ще бъде удобен и във финансов проект.

В персоналния живот всичко ще бъде безшумно и умерено, само че на женените може да им липсват страсти. Влюбените двойки се поучават да отидат в службата по вписванията.

Що се отнася до здравето, съществува риск от заразяване с инфекциозно заболяване или психосоматично разстройство.

Близнаци
Този месец е доста добър, изключително във връзка с кариерата. Шефовете ще ви насърчават за всичко, вероятен е бонус. Колегите ще ви носят на ръце.

Можете също по този начин да опитате шанса си в
лотарията. В същото време се предлага да плащате налози и санкции в точния момент.

В персоналния живот е удобно да се влюбите и да имате дете. Спрете да сте мнителни и обърнете внимание на сърдечно-съдовата си система и не изстивайте.

Рак
Семейството ще бъде в центъра на живота на Рака, а в кариерата му няма да има необикновен прогрес.

Финансовото състояние ще бъде устойчиво, можете да харчите пари на отмора. Можете също по този начин да закупите нов парцел и да извършите ремонт.

Състоянието на вашето здраве е отвън подозрение. Вземете витамини, с цел да подобрите здравето си. Можете да отидете в санаториума.

Лъв
Лъвовете имат късмет за нови запознанства. Някой от противоположния пол ще разшири обществения ви кръг. Много хора могат да намерят своята сродна душа.

По отношение на работата можете да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Енергийният капацитет на месеца е значителен, само че има риск от пострадване, изключително на ръцете.

Можете да започнете да се борите с наднорменото тегло.

Дева
През октомври Девите би трябвало да преодолеят трудностите. В най-лошия случай можете да се оставите на течението.

Това ще бъде деен месец за Девата в кариерно отношение, ще има доста значими операции. Козът за реализиране на задачите ви е във вашите ръце. Трябва да сте проведени. В края на месеца финансовото ви положение ще се укрепи.

Възможни са различия с колегата ви поради битови проблеми. Има риск от разлъка, тъй като в фамилните връзки настава " тъмна линия ".

Здравето ви ще е наред.

Везни
Този месец ще бъде претрупан за вас, тъй като най-вероятно ще желаете актуализации в няколко области от живота си по едно и също време. Въпреки това можете несъзнателно да си навлечете ориста.

Възползвайте се оптимално от възможностите, които ориста ви дава. Не се опасявайте да измененията нещата.

Финансовото ви положение ще бъде наред, можете да харчите пари за себе си и фамилията си. Месецът е удобен за погашение на отговорности.

Семейният живот може да наподобява отегчителен и може да има разтърсвания. Също по този начин този месец можете да отслабнете и да излекувате кожата си.

Скорпион
Насладете се на усамотение и успокоение. Излезте отвън града.

Не привличайте прекалено много внимание върху себе си, тъй като шефът ви може да ви уволни и за най-малкото нарушаване. В най-хубавия случай можете да измамите някого.

Разходите може да надвишават приходите, тъй че авансово изчислете финансовите опасности, с цел да не надхвърлите бюджета си.

В персоналния ви живот всичко скрито ще стане ясно. Ако сте били излъгани, тогава можете да разберете за това и противоположното. През първата половина на месеца съществува риск от разрушение на връзките.

Вашият имунитет ще бъде отслабен. Има заплаха от остри респираторни инфекции, ковид, отравяне, грип и други

Стрелец
Всяка обстановка през октомври ще работи във ваша изгода. Можете умерено да разчитате на поддръжката на другари и сътрудници.

Отличен интервал за достижения в кариерата. През първата половина на месеца може да има загуби, тъй че е по-добре да не вършиме покупки. Но през втората половина на октомври всичко ще се усъвършенства в това отношение.

Тези, които са в цивилен брак, ще желаят да скрепят връзката си. По отношение на здравето ви всичко ще е наред, само че е целесъобразно да си дадете отмора и да си починете малко.

Козирог
Не можете да разчитате на спокоен живот, защото октомври ще бъде доста деен за вас. Ще се сблъскате с провокации, които може би не сте срещали преди. Въпреки това, опцията да поемете удар ще ви помогне.

По отношение на кариерата звездите са ситуирани по този начин, че вие сами ще би трябвало да проправите личния си път, като планинар. От друга страна, това е положително време да се занимавате с просвета и творчество.

Във финансово отношение не трябва да очаквате нищо свръхестествено.

Ако желаете да запазите връзките си с колегата си, върнете се вкъщи в точния момент и не изневерявайте. Самотните Козирози могат да срещнат любовта си.

В здравословен проект би трябвало да извършите всичко допустимо, с цел да се тонизирате. Пазете се от вирусни инфекции и се грижете за зрението си.

Водолей
През октомври на Водолеите се предлага да пътуват, да трансформират мястото си на престояване и сферата на активност, да учат езици и така нататък Водолеите ще могат да отвоюват територии от противников похищения.

Можете да устоите на съперниците в работа и те няма да имат нито един късмет за триумф. През октомври вложението в нови познания ще бъде печелившо. Образовайте се.

В персоналния живот звездите са на страната на Водолея. Ако ще променяте нещо, тогава това ще е най-хубавото време да го извършите. Самотните Водолеи може да намерят любовта на живота си.

Ако нямате хронични болести, тогава всичко ще бъде наред, само че в случай че имате, дръжте медикаменти със себе си, с цел да облекчите признаците на болестта.

Риби
Октомври дава обещание да премине за вас без никакви катаклизми, само че не трябва да се отпускате. В кариерно отношение може да имате проблеми, само че не трябва да бъдете песимисти авансово.

По финансовите въпроси не се поддавайте на изкушения, тъй като можете да бъдете толкоз разточителни, че да останете без нищо.

В персоналния живот ще бъдете безапелационни, само че е по-добре да сте гъвкави. Ако сте необвързани и желаете да намерите своя човек, тогава изчакайте до края на месеца.

Може да има и здравословни проблеми, изключително с наддаване на тегло. Не оставайте до късно на работа и не се претоварвайте психически. Обърнете внимание на стомашно-чревния си тракт, написа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР