Всеки търговец е задължен да постави предварително в търговската зала

...
Всеки търговец е задължен да постави предварително в търговската зала
Коментари Харесай

Габриела Руменова пред Sofia24.bg: Всеки търговец е задължен да прави това!

Всеки търговец е длъжен да сложи авансово в комерсиалната зала на видно място и в непосредствена непосредственост до стоката нейната продажна цена. Това сподели за Sofia24.bg Габриела Руменова от онлайн платформата " Ние, потребителите " по отношение на читателски сигнал до медията ни за неверен етикет за бира.

" Факт е, че потребителите следва деликатно да прочитат предоставяната информация на производителя и на продавача на дребно, само че това не анулира задължението на търговците да съблюдават законите. Когато до дадена стока се слага цена, която не се отнася за въпросния артикул, е допустимо в бързината човек да огледа единствено цената и да се заблуди. Подобно деяние от страна на търговеца може да бъде прегледано като немарливост, само че при повтаряемост повече наподобява на съзнателно ", разяснява тя.

По думите й потребителят се е заблудил за цената на бирата, която е закупил, защото поставеният наоколо етикет се е отнасял за друга марка на тази напитка, която се е намирала на 20 метра и на напълно различен щанд. " А табела с цената на закупената от него бира нямало на никое място в магазина. Той изрази отвращение, че за следващ път открива сходна неправилност и заплаща повече ", изясни Руменова пред нашата медия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР