Всеки студент ще се чувства като у дома си в

...
Всеки студент ще се чувства като у дома си в
Коментари Харесай

ТУ-София влиза в Европейски технологичен институт

Всеки студент ще се усеща като вкъщи си в кампусите на съюза

ТУ-София се причисли към самодейност за Европейски софтуерен университет
(снимка: Технически университет – София)

Техническият университет – София завоюва план за основаване на EUt+ – Европейски софтуерен университет. Реализацията на плана на бъдещето е резултат от съюз на осем европейски сътрудници, които споделят общи полезности, оповестиха от ТУ-София.

Чрез EUt+ сътрудниците се ангажират да основат стабилно бъдеще за студентите и учащите се в европейските страни, за личния състав на всяка от тези институции и за териториите и районите, където е позициониран всеки кампус. Те споделят визията „ Мисли първо за индивида ”, напълно насочена към индивида и метода към актуалните технологии, и са окуражени да основат нов вид институция на конфедеративна основа.

Осемте членове на съюза EUt+ са:

EUt+ е една от водещите начинания на Европейски Съюз за създаване на европейско просветително пространство, която в цифри наподобява по този начин:

EUt+ има за цел да подсигурява, че всеки студент ще се усеща като вкъщи си във всички кампуси на съюза и може свободно да се придвижва от една страна в друга. Технологиите ще разрешават първо запознаване с мултикултурната среда, с цел да може да се преодолеят психическите, икономическите и физическите бариери от всеки един студент.

Европейската тапия за Интеркампус по инженерство и взаимната образователна стратегия са в развой на създаване и са основата на EUt+. Хармонизацията ще се реализира последователно на всички равнища (бакалавър, магистър, лекар на науките) и ще обхване всички области на образование: мрежи и телекомуникации, машиностроене, осведомителни системи, стабилно развиване, архитектура.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР