Всеки страхотен аутфит се нуждае от чифт страхотни обувки. Които

Всеки страхотен аутфит се нуждае от чифт страхотни обувки. Които ...

Какви обувки да изберем за студените месеци


Всеки страхотен аутфит се нуждае от чифт страхотни обувки. Които да завършат картината.

Да, правилният чифт винаги променя общата ни визия. И прави един стайлинг цялостен. Затова винаги поддържаме малка колекция от различни модели, които изпъкват в различни моменти.

Тенденциите се сменят всяка година и дори с всеки сезон. Затова или избираме да подновим колекцията си, или да инвестираме в непреходни класически дизайни, които устояват във времето. Ето кои модели си струват вниманието.

Дамски обувки за сезон Есен 2020

Не е тайна, че токчетата са слабост на дамите. Защото са секси, провокират самочувствието и са стилен избор за много визии.

Този сезон може да се доверите на класическия тънък ток с умерена височина за офиса или коктейлни събития. По-високите модели запазете за парти и по-вечерни излизания.

В ежедневието страхотен избор са чифт небрежни комфортни маратонки New Balance. Кецовете с изчистен дизайн стават все по-тренди. И всъщност за практична опция, която позволява съчетания дори с рокля. За всевъзможни аутфити ни предлага огромно многообразие от марки и обувки.

Мъжки обувки за студените месеци

Мъжете определено ценят удобството, качествените материали, които устояват на сняг, студ и вода. През свободното време моделите на добре познати спортни марки със сигурност са предпочитан и добър избор.

Класическите мъжки са идеален избор за студените месеци. Могат да бъдат съчетани с разнообразни аутфити и да бъдат преплетени в различни стилове от по-ежедневни комбинации до по-елегантни съчетания.

За обичайна вечер през седмицата отлично служат боти от велур, които носят лека елегантна нотка към стилен панталон и приятна риза. Модерни разцветки са тоновете на бежово, светлокафяво и тъмносиньо.

Тренди детски обувки

За най-малките избираме спортни обувки в ярки цветове с детайли от велур и удобни подметки, които подхождат на нуждите на детето от максимален комфорт.

Спортните марки лансират нови модели всяка година. Като интегрират нови технологии, предназначени специално за детското краче. Децата също обичат атрактивни и красиви обувки, разгледайте новите колекции на любимите си брандове.

Източник: investor.bg