Какво ще откриете в секцията с ТОП оферти на Бетуей

...
Всеки спортен запалянко е правил спортна прогноза на особено важно
Коментари Харесай

Всеки спортен запалянко е правил спортна прогноза на особено важно дерби. В секцията на Бетуей ще открием присъствието на така наречените ТОП оферти за спорт, които често дават по-смели коефициенти на онези фенове, които искат да опитат късмета си. Самата идея е позната в редица платформи и обикновено може да бъде открита и като 0% марж или завишени коефициенти и много други.

Идеята е, че въпреки опцията за стандартен залог, в тази секция имаме по-високи коефициенти и можем именно тук да направим прогноза с по-висок шанс за печалба, но нека се фокусираме върху идеята за шанс. Често високите коефициенти се смятат за сигурна и гарантирана печалба, а това не е така. Клиентът все пак трябва да направи преценка за своята прогноза, а и в тази секция имаме малко по-различни залози, отколкото сме срещали.

Обикновено принципът е един и същ: брандът дава идея за спортна прогноза, например Роналдо ще отбележи втори гол в определен мач, в UFC ще има нокаут от един състезател във втори рунд и други. Практически няма ограничения за букмейкъра да измисля смели и доста примамливи сценарии. Ако сте съгласни с твърдението и очаквате то да се случи в дадено спортно събитие, правите залог, но не можете да го изтеглите или да предложите алтернатива.

Причината е, че тук имате по-високи коефициенти и ако искате да се възползвате от тях, задължително се съгласявате с офертите на оператора. При успех или изпълнение на прогнозата, получавате печалба, изчислена върху посочения коефициент.

И точно тук идва въпросът: какво ще откриете?

Има много посочена информация в този линк за идеята на този вид залози, но също така ще забележим, че ясно се спазва тенденцията за спортни прогнози – всяко интересно дерби рано или късно се озовава в тази секция. Точно по тази причина имаме залози на футбол от различните лиги – немска, английска и испанска, но когато проверите секцията, не се изненадвайте, че може да има други футболни дисциплини. Към това откриваме бойни спортове като UFC и бокс, както и баскетбол. Всичко зависи от съдържанието на дневната програма, следователно не трябва да се изненадваме от фактите и наличието на различни предложения в тази посока.

Логично е, че не всеки запалянко може да разбира от предлаганите дисциплини в този момент, възможно е да се търсят и други популярни спортове, които да предлагат завишени ставки. Точно по тази причина и всички предложения се обновяват в рамките на 24 часа, следователно винаги има хвърлена ръкавица от страна на букмейкъра. Нека напомним, че въпреки това ще се налага да се правят прогнози и анализи, защото няма сигурен залог, такова животно в букмейкърската индустрия никога не е съществувало.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че е препоръчително да спазвате правилата за отговорна игра, която изисква да не преследвате невъзможни печалби или да се опитвате да решите проблемите си с хазарт. Статистиката показва, че това не се случва толкова често, колкото искате, даже напротив, безотговорните играчи могат да натрупат свирепи загуби, затова се насочете към забавлението и удоволствието от риска, друго не би могло да ви помогне.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР