Всеки социалист в България има тежки притеснения. Стигнахме безпрецедентно дъно

...
Всеки социалист в България има тежки притеснения. Стигнахме безпрецедентно дъно
Коментари Харесай

ИНТРИГА БЕЗ КРАЙ: Сергей Станишев шамароса Нинова: Псевдооставката е трик за печелене на време

Всеки социалист в България има тежки терзания. Стигнахме невиждано дъно в историята на Българска социалистическа партия. Това сподели в изявление по Българска национална телевизия някогашният соцлидер и настоящ началник на Европейските социалисти Сергей Станишев, атакувайки Корнелия Нинова.

Той пресметна, че за 4 години, социалистите са изгубили съвсем 700 000 гласоподаватели, които по този метод, били дали оценка на политиката, водена от това управление.

“За първи път можем да приказваме за загуба освен на външна страна, а и на твърдо ядро “, посочи той.

Според Станишев, е сменила своята еднаквост, като е станала прекомерно консервативна партия и се е впуснала в конкуренция с партиите от националистическия набор.
свързани новини2853на 21.11.202142051на 16.10.2021
" Когато имаш такава загуба да замиташ всичко под килима... Псевдооставката е трик за печелене на време, за присъединяване в договарянията. Никой от това управление не счита да си върви по тези резултати “, разяснява Станишев и оставката на Корнелия Нинова след съкрушителната изборна загуба на предварителните избори на 14 ноември и договарянията с останалите партии от новото Народно заседание, за което Нинова получи мандат.

“Оцеляването на управлението може да бъде за сметка на оцеляването на Българска социалистическа партия “, продължи той с офанзивата си против Нинова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР