Всеки социалист, който е бил или е председател на ОбС,

...
Всеки социалист, който е бил или е председател на ОбС,
Коментари Харесай

БСП: Корнелия Нинова не може отново да бъде избрана за председател на партията

Всеки социалист, който е бил или е ръководител на Общински съвет, районен съд, Горско стопанство, ОблС и на, както и на ОбКК, РКК, ГКК и ОПКК два поредни цялостни мандата, вторият от който към началото на отчетно-изборната акция 2024 година, не може да бъде избиран още веднъж на същата позиция в доклади и избори 2024 година

Това реши на свое съвещание на Позитано 20 в условия на разполагаем кворум и в наличието на 18 от 31 членове Общопартийната контролна комисия на, оповестяват от партията. 

В тази връзка, има изпълнени два поредни цялостни мандата като ръководител на и не може да бъде избирана още веднъж за ръководител на. Органът, който ще дава отговор за допускане на претендентите за ръководител на до присъединяване в директен вътрешнопартиен избор, няма право да допусне до присъединяване в него Корнелия Петрова Нинова. Това реши още комисията с цялостно единогласие, без гласове „ срещу “ или „ въздържал се “.

ОПКК припомня още, че 2 поредни цялостни мандата е императивна норма, при която  няма разновидности за различно пояснение и държание. Решението на ОПКК ще бъде изпратено до всички социалисти в страната, като дружно с претекстовете си то е наложително за осъществяване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР