Всеки собственик на МСП изпитва задоволство от успеха и постигнатите

...
Всеки собственик на МСП изпитва задоволство от успеха и постигнатите
Коментари Харесай

Изгодни оферти на Visa Бизнес Хъб спестяват разходи на собствениците на МСП

Всеки притежател на МСП изпитва удовлетворение от триумфа и постигнатите резултати, само че и носи отговорности към развиването и благополучието на бизнеса. Ако и вие сте измежду бизнесмените, които търсят нови подходи за усъвършенстване на разноските на компанията, личностно и професионално развиване, ви предлага доста благоприятни условия, събрани в практична онлайн платформа. В нея ще откриете многообразие от специфични предложения и отстъпки.

За да имате вдъхновението за нови хрумвания и eнергията за подчинение на нови върхове дружно като екип, е значимо да се погрижите освен за своето здраве и физическа форма, само че и за тези на нашите сътрудници. Защото всеки триумф е резултат от съдействие и общи старания. Visa и оферират да се погрижат за цялостното ви благоденствие посредством спорт, разнообразни процедури и лечения за лице и тяло. Притежателите на Visa Business и Visa Business Premium карти могат да се възползват от специфични отстъпки до -12%.

Заедно с , Visa дава опцията на всички Visa Business и Visa Business Premium картодържатели да получат -12% отстъпка на печатни и рекламни услуги, мебели и столове, съвместими консумативи и писалищен материали, от каквито всяка компания се нуждае в всекидневието си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР