Всеки служител иска работата му да бъде забелязана от неговия

...
Всеки служител иска работата му да бъде забелязана от неговия
Коментари Харесай

Признаци, че шефът ви се интересува от кариерното ви развитие

Всеки чиновник желае работата му да бъде видяна от неговия началник и това да докара до издигане в професионалното отношение. Дори и да не го признавате, вие се интересувате от мнението на шефа ви за вас и желаете да вършиме нещата по този начин, както той желае да бъдат, а това да докара до положителни резултати във ваша изгода. Как обаче можете да сте сигурни, че директният ви началник в действителност следи вашата работа и желае да се развивате? Ако съумеете да разгадаете тези знаци, ще работите още по-мотивирано за да се издигнете в йерархията още по-бързо.

Шефът ви поддържа връзка постоянно с вас

Ако ръководителят ви в действителност се интересува от напредъка ви в кариерата, той интензивно ще се пробва да сътвори отворена среда, в която да чувствате в положение да бъдете продуктивни в работата си и да разпростирате оптимално капацитета си. Той също по този начин ще направи свои лични оферти и ще дава противоположна връзка за области, в които можете да се развиете. Основна опция за този вид взаимоотношение би могла да включва срещи очи в очи. Откритата връзка по време на постоянни срещи дава опция и на вас, и на шефа ви да обсъдите стъпките, нужни за осъществяване на вашия капацитет.

Вашият началник ви предизвиква да се предизвиквате себе си

Дава ли ви мениджърът ви опция да поемете по-голяма отговорност или да се разгърнете оттатък настоящите си ежедневни отговорности и дали тези благоприятни условия имат отношение към вашите цели в кариерата? Помислете за всевъзможни нови задания или планове, които той желае да предприемете, които не са типични за вашата ежедневна роля. Способността да посрещате и интегрирате нови членове на екипа е съществена линия на ръководството на хората. Позволявайки ви да поемате задания отвън зоната си на комфорт, шефът ви показва, че той желае да се развивате и е подготвен да ви помогне да стигнете до там.

Вашият началник ви свързва с верните хора

Друг метод, по който шефът ви може да ви помогне да постигнете задачите си в кариерата, е посредством потребление на личния си статус, с цел да ви свърже с верните хора. Началникът ви ще знае кого би трябвало да впечатлите и ще ви даде опция да покажете уменията си и пред други. Това може да е под формата на изнасяне на презентации, показване на екипа по време на срещи или покана на корпоративни събития да вземем за пример.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР