Всеки следващ модел на съвременните лаптопи става все по-удобен за

...
Всеки следващ модел на съвременните лаптопи става все по-удобен за
Коментари Харесай

Google Pixelbook ще ни следи постоянно

Всеки идващ модел на актуалните преносими компютри става все по-удобен за употреба. Сега, компанията Гугъл патентова система, която доста понижава времето за пускане на устройството.

Принципът на деяние са заключава в това, че при отваряне на преносимия компютър се включва камерата, която разпознава ползвателя и започва програмата съвсем незабавно. След това камерата продължава да следи ситуацията на главата на ползвателя и автоматизирано настройва ъгълът на екрана.



Така от самото начало на работа индивидът зад компютъра ще има най-оптималният ъгъл на виждане. След привършване на работа затварянето на екрана може да стане единствено с един жест от страна на ползвателя. Патентованата нова технология разрешава и заключване на ноутбука, при положение, че той не се употребява от притежателя си.

Интересното е, че патентът за тази нова технология е подаден още през 2013 година, само че за технологията стана известно чак в този момент. Най-вероятно новата технология ще бъде интегрирана в новия ноутбук на Гугъл - Pixelbook.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР