Всеки си мечтае за нещо. А повечето истински мъже си

...
Всеки си мечтае за нещо. А повечето истински мъже си
Коментари Харесай

Чисто ново BMW само за €799? Има начин и той е...

Всеки си мечтае за нещо. А множеството същински мъже си мечтаят за крепко BMW. Германска направа и точност на ръководството, доста коне под капака, палавото задно, което няма по какъв начин да не зарадва на пътя същинските фенове на автомобилния спорт.

За страдание обаче немската марка не е по джоба на всеки, изключително в случай че става дума за чисто новите ѝ коли, а за "напомпаните " от серията "М " и мнозина от паралиите могат да не помнят. Е, несъмнено, постоянно остава разновидността с "новия импорт ", в който единствено ", сядаш, палиш и тръгваш ", само че въпреки всичко народът е споделил "на остаряло единствено ракия се взима ".

Понякога човек може да уцели някой "уникат " и той да изкара десетки хиляди безпроблемни километри по родните пътища, даже и да е дизел.

Но постоянно се случва щастливият покупател на "новото остаряло " да се сблъска със съществени поправки, които изобщо не са евтини при тази марка.

Сега обаче има опция всеки почитател на марката да се снабди с чисто ново BWM, което да разхожда по нашите пътища колкото си желае, единствено против €799. Какъв е методът може да научите на auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР