Всеки шофьор или кандидат-купувач може да провери онлайн дали избраният

...
Всеки шофьор или кандидат-купувач може да провери онлайн дали избраният
Коментари Харесай

Важна новина за техническите прегледи, засягаща всеки...

Всеки водач или кандидат-купувач може да ревизира онлайн дали определеният автомобил има годен механически обзор. Това може да стане на уеб страницата на Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията в секцията за информации, написа " Телеграф ".

Макар услугата да работи от години, доста от жителите не са наясно, че тя съществува. За задачата би трябвало единствено да се вкара регистрационният номер на возилото и номерът на стикера, залепен на предното стъкло.

" Целта е улеснение, в случай че удостоверението за обзор не е във вас, може да си извършите справката през уеб страницата ", изясняват от " Автомобилна администрация.

Източници разкриват, че водачи, които с години не са си плащали налозите на колите и не могат да минат обзор, си поръчват подправени стикери. Дори осъществяването на ментето да е извънредно професионално, измамата също може да лъсне, в случай че бъде въведен номерът на запаления стикер и този на автомобила. Водачите би трябвало да са наясно, че от следващата година към този момент няма да могат да минат механически обзор и в случай че имат неплатена санкция за шофиране без винетка. Наказанието да не можеш да минеш инспекция за редовността на возилото ще важи досега, в който лидерът погаси задължението си.

Междувременно от Пътна полиция предизвестяват, че на 1 януари се чака засилен трафик към столицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР