Всеки сезон има нова мода, всеки месец има нов тренд,

...
Всеки сезон има нова мода, всеки месец има нов тренд,
Коментари Харесай

Не всяка мода ще бъде твоята мода

Всеки сезон има нова мода, всеки месец има нов тренд, всеки ден има нещо, по което хората полудяват. Но би трябвало ли да харесваш всяко от тях?

Най-вероятно на всички ни се е случвало – идва нова мода, хората се влюбват в нея, само че на теб просто не ти се коства твоя. Може целият свят да носи дрехата, само че не и ти.

Постоянно сме бомбандирвани от нови моди и нови оферти. Свикнахме да ни дават хрумвания кой да е стилът ни, че забравихме, че не е нужно да ни харесва всякога. 

Това е по този начин, тъй като сред думите “мода ” и “стил ” има огромна разлика. Лаурен Хутон е споделила “ Модата е това, което ти оферират дизайнерите четири пъти годишно. А стилът е това, което избереш от тях “.

Единствено ние дефинираме стила си, той не зависи от това какво е било на подиума и какво не. Затова и няма проблем, в случай че не всяка мода е нашата мода.

 Не всяка мода ще бъде твоята мода

Дрехите, които носим би трябвало да ни карат да се усещаме добре, да бъдем уверени в тях и да ни зареждат с въодушевление. Това е хубавото на персоналния жанр – може да приказва за нас, без да би трябвало да изкажем и една дума. А в случай че сегашната мода не споделя твоята история, няма проблем, може би идната ще го направи.

Трендовете се сменят непрекъснато и ги заместват нови, само че стилът, който дефинира самите нас няма потребност да го прави.

Това, което носим може да бъде композиция от днешната мода, вчерашната, утрешната и тази след нея… и отново да наподобява красиво.

 Не всяка мода ще бъде твоята мода

Защото визията за хубост е друга за всекиго.  И не, това не е следващата дрънканица, че за всеки трен си има пасажери, само че истината е, че не може да се открие облекло, което да не подхожда на най-малко един човек по света.

Дори смисълът не е просто в облеклата. Важно е какво вършим с тях, по какъв начин ги съчетаваме в нашия жанр. Една бяла тениска може да наподобява по милион способи в разнообразни ръце.

Затова не е толкоз ужасно, в случай че не ни харесва това, което всички носят. Всъщност има нещо доста прелестно в това да пропуснем някоя фешън наклонност. Докато всички се обличат еднообразно, ние носим своя жанр. Открояваме се и се усещаме добре за това, тъй като знаем, че това сме самите ние, с нашите облекла.

Така че идващият път, когато се появи нова мода по магазините, не чувствайте обвързване да я харесате. Вземете нещо от своя дрешник и разходете стила си със самочувствие. Вие раказвате своята история и тъкмо в това е хубостта.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР