Всеки се стреми към щастието и на никой не му

...
Всеки се стреми към щастието и на никой не му
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ

Всеки се стреми към щастието и на никой не му понася добре нещастието. За страдание обаче от време на време се постанова да прекосяваме и през такива интервали, в които в душите ни нахлуват мрачни мисли и изпълват всеки един ъгъл на съзнанието ни с горест.
През месец май 6 зодии ще се усещат нещастни и ще се молят проблемите час по-скоро да изоставен животите им и да се отдалечат от тях.
Ето кои ще са нещастните зодии през месец май:
Овен
Овните, въпреки да се пробват да гледат на живота с розовите си очила, няма да съумеят да прогонят тъгата. Сърцето им ще тъне в мисли за изгубената обич и това извънредно доста ще въздейства на душeвността им. Възможно е даже да изпаднат в положение на меланхолия и да се затворят в себе си.
Близнаци
На Близнаците им е доста мъчно да одобряват загубите в живота си, само че този път ще се наложи да преминат през нещастието. От тях зависи какъв брой дълбоко ще нагазят в него. Възможно е да изгубят работата си и да се наложи занапред да се заемат с търсене на нова такава. Много евентуално е тези неприятни събития да ги обезкуражат и да ги накарат да се почувстват по-слаби от всеки път.
Телец
Телците постоянно има защо да се заловен и да привлекат нещастието в живота си. Този месец представителите на зодията ще бъдат много тъжни заради ред аргументи. Една от тях е директно обвързвана с неразбирателството в фамилията им. Ще се опитат да се оправят с проблемите, само че ще се наложи да създадат не малко взаимни отстъпки.

Риби
Рибите са много чувствителни хора и през месец май ще бъдат грубо засегнати от непосредствен до сърцето си човек. Те дълго време ще помнят обидите и клеветите и това ще ги накара да се почувстват нещастни.
Козирог
 Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ
Не е хубаво, когато човек е трагичен. Тогава той губи вярата в себе си и в близките. Забравя, че съществува и мислите му са ориентирани ед...
Козирозите постоянно съумяват да си навлекат гнева на близките. През месец май обаче ще прекалят с алчността си и това ще бъде повода да изгубят най-верния си другар. Звездите ги поучават да се опитат да бъдат колкото се може по-сдържани, тъй че по-лесно да преодолеят това.

Водолей
Водолеите са били в очакване да научат добра вест, обвързвана със зачеването на дете. За съжаления това няма да им се случи, най-малко не и през месец май. Възможно е да се почувстват доста тъжни и да им бъде мъчно да намерят сили и да продължат напред.
Никога не се предавайте пред компликациите, които животът ви сервира. Помнете, че те са част от него, с цел да ни създадат по-силни персони!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР