Всеки се надява да намери съвместим партньор в живота, както

...
Всеки се надява да намери съвместим партньор в живота, както
Коментари Харесай

Щастливо влюбени: 5 зодии, които ще бъдат на крилете на любовта през пролетта на 2023 г.

Всеки се надява да откри съчетаем сътрудник в живота, както и хубава кариера, дом и автомобил. Хората постоянно се стремят сантименталният им живот да бъде прелестен. Намирането на любовта обаче не постоянно е елементарно. Всъщност, в случай че преди този момент сте имали неприятен опит в сантименталните връзки, то не е изненадващо, в случай че се чувствате обезпокоени и се страхувате да започнете да излизате още веднъж. За благополучие, това ще се промени за вас, в случай че сте представители на някои избрани зодии.

Смята се, че всяка планета символизира връзка или страст във ведическата астрология. Венера се счита за планета на обожанието, пристрастеността, съперничеството и хубостта. Човек, който има Венера на положително място, има шанс във връзките. Освен това тя дава мощното предпочитание да обичате и да бъдете обичани. Тя усилва известността на индивида измежду противоположния пол. От друга страна, неприятно разположената Венера води до обтегнати междуличностни връзки. Поради неприятни прекарвания любовта и сантименталните стремежи последователно избледняват.

През пролетта на 2023 година Венера ще бъде изключително удобна за тези 5 зодии. Вижте в галерията кои са те и дали вашата е измежду тях.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР