Всеки родител знае, че ако в стаята на детето е

...
Всеки родител знае, че ако в стаята на детето е
Коментари Харесай

Майка за малко да получи удар заради играта на дъщеричката си СНИМКИ

Всеки родител знае, че в случай че в стаята на детето е съмнително безшумно, то най-вероятно би трябвало да се чакат проблеми. В това се е убедила и 22-годишната Киара Чандлър от британския град Лийдс.

Момичето поставило двегодишната си щерка да спи в леглото и самата тя отишла да си дремне. Когато се събудила, обаче, открила, че къщата се е трансформирала в кървавочервено. Момиченцето било хванато на "местопрестъплението " с червени ръце и изпратено в банята, само че "оръжието " по този начин и не било открито.



Британката се разсъни след съня и видя странни червени петна в коридора, следата от които водела до стаята на двегодишна Харпър-Джийн. Отваряйки вратата, Киара съвсем претърпяла сърдечен удар - щерка й била съвсем напълно покрита с алена багра.



Както се изяснило по-късно, дребното момиче решило да се опитва като гримьор и отивайки до стаята на майка си, извадило от чантата й скъпо алено червило. За страдание, Харпър не се спряла единствено с слагане на червилото на устните си. Тя се развихрила и по лицето, роклята и даже стените на къщата.



Момичето се пробвало да се преструва, че нищо не се е случило и когато се видяло в огледалото, тя споделила: „ Изглеждам красива като смешник “.

"Когато за пръв път видях хаоса в къщата, се ядосах, само че Харпър изглеждаше толкоз смешна, че не можех да се нервирам дълго на нея. Между другото, към момента не мога да намеря останките от червило ", споделя Киара.



Майката показа история във Facebook. Публикацията мигновено стана вирусна, събра доста мнения.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР