Всеки родител ще ви каже, че мисли най-доброто за детето

...
Всеки родител ще ви каже, че мисли най-доброто за детето
Коментари Харесай

7 токсични неща, които правят всички родители, но е крайно време да спрат

Всеки родител ще ви каже, че мисли най-хубавото за детето си. Да, обаче родителите постоянно ни споделят толкоз токсични неща, които са в положение да скапят целия ни ден. Въпреки това и до ден сегашен сходни изявления или дейности се считат за естествени. Ето и някои образци, които споделиха хора в Reddit. Ако и вие имате някое предложение, може да го оставите в коментар:

" Най-много се нервирам на двойните стандарти. За тях е ок да ми покачват звук или да ми опонират, само че когато аз го направя става проблем, заслужен за скандал. "

" Кога ще те женим? Намери ли си някого? Този какъв ти е? " Семейството ми не зачита никакво персонално пространство, без значение дали става въпрос за връзките ми, или за това какъв брой пари изкарвам. "

Виж още: ТЕСТ: Знаеш ли повече от една плеймейтка? 

" Родителите ми се пробват да ми натрапят някакви техни стандарти за триумф - на тяхната възраст те към този момент имали работа и сериозна връзка, а аз нямам и трябвало да се стегна. "

" Изключително доста се нервирам, че родителите ми неглижират психическото ми здраве. Призиви от вида на " я се стегни " освен че не оказват помощ, само че имам възприятието и че ни раздалечават. "

" Мразя, когато ме съпоставят с някой различен на моята възраст. Той или тя учил не знам си къде, имал тапия по не знам си какво, желал да се занимава с не знам си какво. Сякаш аз би трябвало да направя същото. "

Виж още: Self-Love и комплицирани почитатели: Лизо се съблече чисто гола и сподели по какъв начин се...

" Дразня се, когато родителите ми приказват зад гърда на родственици - кой какъв бил, а по-късно ги поканят на посетители или пък им се обаждат на празник, с цел да им приказват благи пожелания. Лицемерно е. "

" Безумно е, когато се снимаме на Коледа или Великден и някой незабавно качи фотография. Тези неща са персонални. "

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР