ВСЕКИ родител, който има тийнейджъри, знае, че те са тези,

...
ВСЕКИ родител, който има тийнейджъри, знае, че те са тези,
Коментари Харесай

Истинската причина, поради която тийнейджъри като Венецуела Фюри правят „покриването на носа“ във вашата хронология – и какво всъщност означава това

ВСЕКИ родител, който има младежи, знае, че те са тези, които могат да си създадат смешка, когато става въпрос за фамилията щракане.

Имахме години на „ заешки уши “, стърчащи езици и знакът „ мир “ висеше от десетилетия. Но в този момент „ покривката на носа “ е позата на младежите от поколението Z – и даже дъщерята на Парис Фюри Венецуела, 14, се кълне в нея.

В последната си история в Instagram, брачната половинка на боксьора Тайсън Фюри, Парис показа насладата си, до момента в който чества тринадесетия рожден ден на племенницата си. Майката на седем деца разгласява фамилна фотография, с цел да означи мотива, само че нейната племенница Валентино и най-голямата й щерка Венецуела крият лицето си зад ръката си с „ покривалото на носа “.

Родителите останаха комплицирани от хода на „ покриването на носа “, подхванат от Венецуела и нейния братовчед, като хората питаха дали това е скришен знак или „ нещо за странник “, само че говорейки с Fabulous, майка на 13-годишно момче, Мишел Харис споделя, че „ това е нещо, коет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР