Всеки родител, живеещ с млади хора, които преминават през пропастта

...
Всеки родител, живеещ с млади хора, които преминават през пропастта
Коментари Харесай

Седем начина, по които можете да помогнете на вашия тийнейджър с неговото психично здраве - от училище до казване на „не“

Всеки родител, живеещ с младежи, които минават през пропастта сред детството и зрелостта, ще знае какъв брой неравномерен може да бъде пътят. От една страна, вашите „ деца “ са задоволително огромни, с цел да ви накарат да се смеете, да споделите някои от вашите ползи и може би даже да се съгласите да гледате филм, който и двамата ще харесате в Netflix понякога.

На друго, те могат да бъдат мрачни, тревожни, непредвидими кълба от хормонална експлозивност. Според проучване на благотворителната организация Young Minds един на всеки шест младежи има евентуален проблем с психологичното здраве, като по-малко от един на всеки трима от тези имат достъп до грижи и лекуване на NHS. Това постоянно оставя родителите и настойниците да играят ролята на авариен терапевт. Попитах специалистите по какъв начин най-добре да предложим поддръжката, от която в действителност се нуждаят – и дали е допустимо, без да разрушим личното си психологично здраве.

Има ли проблем тук?

Както всички останали, младежите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР