Всеки режисьор, който е врял и кипял достатъчно дълго в

...
Всеки режисьор, който е врял и кипял достатъчно дълго в
Коментари Харесай

Салма Хайек нямала силикон, гърдите й бухнали през менопауза...

Всеки режисьор, който е врял и кипял задоволително дълго в киноиндустрията, е добре осведомен с всички предпоставки, нужни за триумфа на един филм, написа life.dir.bg. И в случай че в този момент пред вас се изправи подобен, то той сигурно ще ви каже, че преди всичко измежду тях е положителният сюжет, чийто сюжет да притегли вниманието на феновете, а незабавно след него се подрежда актьорският екип, който да го задържи.

Разбира се, за сполуката на лентата е значимо измежду артистите, които ще вдъхнат живот на персонажите в историята, да има известни имена. От още по-голямо значение обаче е измежду тях да участва някоя популярна дама, утвърдила се към този момент като повелителка на мъжките мечти, която няма нищо срещу да прелъсти обектива на камерата с малко еротика, в случай че е належащо.

Точно като горещата Салма Хайек, която нееднократно го е правила. Още с появяването си в лентата на Робърт Родригес от 1996 година, носеща заглавието " От здрач до зори ", в която танцува на сцена в занемарен мексикански бар по мощно изрязан бански костюм и с преметнат през врата питон, тя публично съблазни освен Холивуд, само че и целия свят. Дори и тези фенове, гледали продукцията единствено един път, в никакъв случай няма да не помнят впечатляващото ѝ осъществяване, наредило я измежду най-големите изкусителки на нашето време, способни да причинят неконтролируем пожар в мъжките сърца, стига да изискат.

И въпреки от оня миг да изминаха повече от две десетилетия, мексиканката, която напълно неотдавна посрещна своя 56-и рожден ден, към момента не е изгубила това свое умеене, даже в противен случай, с времето като че ли точно го е усъвършенствала. Без значение къде се намира, тя непроменяемо притегля всички погледи към себе си. Откакто обаче преди две години се появи на премиите " Златен глобус ", където провокира същински възторг, мнозина започнаха да мислят, че непокътнатият ѝ външен тип, наред с обилните ѝ форми се дължат на чудесата на пластичната хирургия. Затова в последната си изява брачната половинка на френският предприемач Франсоа-Анри Пино реши да засегне тематиката, обяснявайки, че това въобще не е по този начин.

Преди няколко дни тя взе присъединяване в шоуто " Red Table Talk " дружно с Джейда Пинкет Смит и щерка ѝ Уилоу Смит, където изрично съобщи, че не е слагала силикон в деколтето си, макар че множеството хора са точно на това мнение.

 
" Не ги упреквам, бюстът ми в действителност бе по-малък, както апропо и останалата част от тялото ми, само че с остаряването нещата се трансформираха. При някои дами резултатът е противоположен, само че аз явно не съм от тях. Размерът на гърдите ми набъбна естествено, когато забременях и качих килограми, а след това и през менопаузата, чиито първи признаци изпитах в средата на 40-те си години ", описа номинираната за " Оскар " актриса.

По думите ѝ дамите, преминаващи през този не изключително прелестен интервал, могат да изпитат признаци като настинка, промени в настроението, горещи талази, наддаване на тегло, нервност, вагинална сухота, изтъняване на косата и ноктите, част от които самата тя е изпитала.

Звездата от " Домът на Гучи " изясни, че по-големият ѝ бюст е донесъл със себе си болки, каквито не е предполагала, че може да изпитва.

Салма добави, че желае да разчупи стигмата към менопаузата, показвайки, че " срокът на валидност на една жена не изтича, когато тя доближи избрана възраст ", както тя категорично акцентира.

" Имаме право да бъдем обичани такива, каквито сме, на мястото, което сме. Ние не сме тук, единствено с цел да вършим бебета на мъжете! ", отсече брюнетката.

" Гърбът ми в действителност страда от това ", призна тя.





 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР