Всеки работещ и зает човек знае, че 24 часа може

...
Всеки работещ и зает човек знае, че 24 часа може
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън отделя всеки ден по два часа само за себе си

Всеки работещ и ангажиран човек знае, че 24 часа може и да звучат като доста време, само че не всеки път са задоволителни за всички планувани неща.

Е, има такива, които съумяват оптимално да усъвършенстват графиците си и да намерят време за всичко. Буквално. Един подобен образец е Дуейн Джонсън. През последните години той се слави като един от най-заетите артисти в Холивуд, като в същото това време ръководи няколко бизнеса (Teremana и Zoa).

Освен всичката работа, която прави, Скалата отделя време и за фамилията си. Нещо, което е похвално, само че още по-впечатляващото е, че намира по кое време и да тренира. И то не един или два пъти седмично, а цели шест.

В един от последните си постове в Instagram, където последвалите му са към този момент над 300 милиона, Дуейн Джонсън разяснява каква тъкмо е неговата философия. Той разгласява фотография от фитнеса си, на която е гол до кръста и ни демонстрира какъв брой необятен и нацепен тил има.

Под нея написа, че фотографията е правена тъкмо след една от късните му вечерни тренировки. От всички 24 часа, с които разполага и той, и всички ние, Джонсън отделя по два часа, с цел да тренира. Това време той приема като единствено за него.

По този метод се откъсва от света и му служи като котва, която да го държи крепко стъпил на земята. Скалата разяснява, че не е належащо точно фитнесът да е котвата, която всеки от нас да употребява, само че би трябвало да откри това, което го сподели да се заземява.

" Дисциплината и постоянството тук са това, което основава метода на мислене, който ще има резултат върху всички сфери от живота. " Дуейн Дожнсън приключва с това, че всеки би трябвало да откри своята котва и да я съхранява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР