Всеки приема секса по различен начин, но се оказва, че

...
Всеки приема секса по различен начин, но се оказва, че
Коментари Харесай

Колко сексуални партньори са ви необходими, за да сте щастливи?

Всеки приема секса по друг метод, само че се оказва, че може би има научна взаимозависимост сред него и щастието, изключително когато става дума за броя полови сътрудници, които имате за интервал от една година. Изследване открива, че за този интервал ви е нужен единствено един сътрудник, с цел да се чувствате оптимално щастливи.

Изненадващо нали?

Проучването е направено измежду 16 000 индивида като се обръща внимание на връзката сред приходите, половото държание и щастието. Оказва се, че половата интензивност въздейства върху щастието и тези, които имат единствено един сътрудник или по този начин наречената сериозна връзка, дефинират живота си като по-щастлив.

Защо ли?

Участниците в проучването са запитани какъв брой полови сътрудници са имали през последната година и какъв брой пъти са правили секс. От там се схваща, че по-ниските равнища на драматизъм в връзките и секса водят до по-щастлив живот. Нормално е, когато сте с един човек, с който се познавате добре, да нямате потребност да се потвърждавате. Стигнали сте досега, в който просто се наслаждавате на връзките си и половия живот.

Изследващите са открили, че участниците вършат секс към 2-3 пъти в месеца (въпреки че това се трансформира според от положението на връзката и възрастта). Освен това, излиза наяве, че средностатистическия човек има един полов сътрудник на година.

Така че, колкото повече секс вършиме, толкоз по-щастливи ще сте, само че в случай че го вършиме единствено с един сътрудник. Това води до повече приятност, разпределяне, обич и най-важното – благополучен и спокоен живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР