Всеки празник е страхотен повод да си подариш ново устройство,

...
Всеки празник е страхотен повод да си подариш ново устройство,
Коментари Харесай

Huaweistore.bg стартира кампания Велики оферти за предстоящите празници |

Всеки празник е страховит мотив да си подариш ново устройство, а от през днешния ден, 20 април, huaweistore.bg започва своя празнична акция “Велики предложения “, която ще продължи до 3 май и предлага богата селекция от артикули с атрактивна цена, извънредни пакетни предложения и подарък от 20 лв. под формата на ваучер за акцията за всички регистрирани консуматори.

Страхотни артикули на страхотни цени

Настъпващата пролет е идеалният миг да се сдобиеш с най-новия модел смарт телефон на Huawei от младежката серия nova, a точно nova 9 SE. Със свежи цветове, грациозен дизайн и ултрабързо 66W зареждане, той е прелъщение, за което си заслужава да употребявате ваучера от 20 лв., какъвто ще получат всички регистрирани консуматори. Закупилите го ще получат и безвъзмездна 12-месечна застраховка на екрана, а 108-мегапикселовата му камера ще улови всички празнични цветове и шарки. Модерните благоприятни условия за съчетание на предната и задната камера в един общ видеоклип ще ви вдъхновят да запазите още по-динамични и живи мемоари от идните дни с приятелите и фамилията си.

Онлайн магазинът предлага и богата селекция от още хитови артикули на Huawei с атрактивни цени, измежду които P50 Pro за 1799 лв., Watch Fit mini за 149 лв., FreeBuds 4i за 99 лв. и доста други.

Ексклузивни пакетни предложения

Kакто постоянно, huaweistore.bg радва с извънредни за него страхотни пакетни предложения. В случая празникът се отбелязва с пакета таблет и смарт гривна - MatePad T10 64GB LTE + Band 6, за общо 399 лева, и преносим компютър с мощна мобилна тонколонка - Huawei MateBook D14 + SoundJoy за общо 1599 лева

Повече за почитателите

Феновете на марката, които са се записали за приемане на осведомителния бюлетин на магазина, ще получат ваучер на стойност 20 лв. за извършване на покупки в границите на акцията „ Велики предложения “ с предиод 20.04. - 03.05.2022г. Но подаръците за тях не свършват с нея, те ще продължат да получават още извънредни предложения единствено за регистрирани консуматори, информация за нови промоции и опция първи да научават за нови артикули на Huawei на българския пазар. За повече информация –
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР