Всеки пръст е свързан с определен орган. Нашите длани съдържат огромен

...
Всеки пръст е свързан с определен орган.
Нашите длани съдържат огромен
Коментари Харесай

Всеки пръст е свързан с два органа: японски метод лекува всяка болежка за минути

Всеки пръст е обвързван с избран орган.

Нашите длани съдържат голям брой разнообразни точки, които въздействат на вътрешните органи. Китайските лекари са постигнали най-високи достижения в региона на лекуването на болести благодарение на акупунктура. Чрез стимулиране на избрани точки на тялото лекарите могат да повлияят на органите.

В Япония лекарите считат, че всеки пръст е виновен за два характерни органа. И можете да повлияете на работата им с масаж.

Джин Шин Джитсу (Jin shin Jitsu) е антична форма на изцеляващо изкуство, което възвръща прочувствения баланс благодарение на стимулиране на избрани точки на пръстите.

Лечебният резултат е учреден на убеждението, че всеки пръст е обвързван със стимулирането на верните точки и усъвършенства физическото и прочувствено здраве.

Тази ефикасна 5-минутна лечебна процедура предлага удивителни преимущества при многочислени болести и ето по какъв начин работи.

За да се изцели избран вътрешен орган, би трябвало просто да хванете съответния пръст на другата ръка и мощно да го натискате 3-5 минути. Дишайте надълбоко и по-късно масажирайте всички пръсти на двете ръце към три минути.

Удивителен резултат може да се реализира с масажирането на пръстите:

-· желанието за ястие понижава, когато масажирате върха на дребния си пръст преди хранене. Но мъжете и дамите би трябвало да вършат този масаж по друг метод. Жените заран и по посока на часовниковата стрелка, а мъжете следобяд и назад на часовниковата стрелка;

– излекуване на черния дроб е допустимо посредством масажиране на показалеца. Разтрийте и разтегнете пръста си изцяло. Упражнението също е доста потребно: дръжте сплетените си показалци на равнището на гърдите и ги дръпнете в разнообразни направления. При поемане напрягате мускулите си, а при издишване – ги отпускате. Като вършиме това няколко пъти дневно, ще подобрите функционалността на черния си дроб;

-· с цел да се отървете от настинката, има една точка на палеца. Ако сте настинали, натиснете върха на пръста си и когато почувствате болежка, го отпуснете. Подуването на синусите ще изчезне;

· Можете да облекчите напрежението, като масажирате дребния пръст на лявата си ръка, от началото до върха. Можете също по този начин да облекчите умората след претрупан ден по този начин;

Ето кои органи са свързани с пръстите:

Палец

Свързан: със стомаха и далака.

( при какви страсти се масажира) Емоции: меланхолия и безпокойствие.

Общи признаци: проблеми с кожата, нервност, главоболие.

Показалец

Свързан: с бъбрека и пикочния мехур.

Емоции: боязън, комплициране, отчаяние.

Общи признаци: зъбобол, мускулни болки, болки в гърба, проблеми с храносмилането.

Среден пръст

Свързан: с черния дроб и жлъчката.

Емоции: яд, несигурност, нервност.

Общи признаци: мигрена, отмалялост, проблеми с кръвообращението, менструални болки, болки в челото.

Безименен пръст

Свързан: с белите дробове и дебелото черво.

Емоции: горест, боязън, негативизъм.

Общи признаци: проблеми с храносмилането, астма, проблеми с дишането, кожни болести.

Малкият пръст

Свързан: със сърцето и тънкото черво.

Емоции: безпокойствие, раздразнителност, липса на убеденост.

Общи признаци: проблеми с костите, сърдечни болки, болки в гърлото.

Следващия път, когато имате сходни признаци, пробвайте този 5-минутен способ и ще бъдете учудени от позитивния му резултат.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР