Всеки потребител на Facebook има поне един приятел в списъка

...
Всеки потребител на Facebook има поне един приятел в списъка
Коментари Харесай

Полезен трик: Ето как да сложите край на тормоза от досадните приятели във Facebook

Всеки консуматор на Фейсбук има най-малко един " другар " в листата си, който няма мярка и не стопира с изявленията и мненията. Често тези хора държат да постановат своето мнение върху останалите и се включват в дейни разногласия и полемики с тези, които не са съгласни, написа Vesti.bg.

Това слага доста хора пред алтернативата дали да изтрият въпросния другар или да продължат да търпят. Фейсбук към този момент има и различно решение. Компанията пусна функционалността Snooze, която разрешава на потребителите да " заглушават " досадните си другари във Фейсбук. Същата функционалност може да се употребява и за страници и групи, които прекаляват с изявленията. Активирането става като се избере обява от съответния профил, страница или група и се натисне падащото меню в горния десен ъгъл на нейното каре. След това би трябвало да се избере редът Snooze, като ще бъде написано и името на потребителя/страницата, както и разяснение, че интервалът на скриване на изявленията е 30 дни.

През това време няма да се виждат никакви изявления от този профил. Когато краят на 30-те дни наближи, потребителят ще получи уведомление от Фейсбук. Чрез него той ще знае, че към този момент ще вижда изявленията на профила. Ще има и алтернатива да продължи заглушаването за нови 30 дни. Функцията е част от следващото възобновяване на тактиката на Фейсбук, като в този момент компанията желае да даде на потребителите повече благоприятни условия и надзор над потока от информация в профилите им. Тя последователно се задейства за всички консуматори в границите на идващите няколко дни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР