Всеки полицай трябва да има персонална камера. Щом на фронта

...
Всеки полицай трябва да има персонална камера. Щом на фронта
Коментари Харесай

ДБ предлага: всеки полицай с лична камера

" Всеки служител на реда би трябвало да има лична камера. Щом на фронта в Украйна бойците могат да имат, значи това може да се направи и за родните служители на реда. "

Това написа във фейсбук статус, отдаден на събитията от четвъртък, зам.-председателят на Демократична България Ивайло Мирчев.

Той споделя, че партията ще предложи такава смяна (Клуб Z припомня, че служебните коли - да вземем за пример на КАТ и на ДАИ от години към този момент имат такива, но непрекъснато се изнамират нови пречки пред естественото им действие и снимане на физическите инспекции, б.р.).

" Служебните номера на служителите на реда би трябвало да се виждат, а не да са скрити. Не може анонимни служители на реда с маски да пребиват хора и да остават безнаказани.

Борисов и Пеевски пазят вътрешния министър след бруталното принуждение над жители и публицисти. Нека е ясно чий е министърът ", написа още Мирчев.

Освен, че още веднъж приканва за оставка на Калин Стоянов, каквато към този момент желаеха от колицията ПП-ДБ, Мирчев слага и въпрос:

" В същото време разбираме, че министърът имал постоянни срещи с Пеевски (по негови думи). Ще е забавно да ни опише повече за предмета на тези срещи.

В Народното събрание незабавно би трябвало да се сътвори комисия за следствие дейностите на полицията, както и още в сряда да бъде извикан министърът (който и да е той в този ден) на чуване в пленарна зала.

Той разяснява оправданията на Министерство на вътрешните работи шефа - че по време на размириците бил служебно на премиера на филм, отдаден на битката с телефонните измами:

" Филмът " Уроците на Блага " не е документален. Министърът не е бил на документална прожекция, а на премиерата на филм от програмата на " Киномания ". Всички други изказвания са безсрамни неистини. "

Тожва е коментарът на Ивайло Мирчев във фейсбук профила му.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР