Всеки почитател на тениса на маса в България ще има

...
Всеки почитател на тениса на маса в България ще има
Коментари Харесай

На ръка разстояние от световния елит в тениса на маса! Буквално!

Всеки обожател на тениса на маса в България ще има опцията да се допре до най-хубавите на 2019 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open, оповестяват уредниците.

На касите в " Арена Асарел " може да закупите билети за ВИП ложите, които ще бъдат построени преди финалните два дни на шампионата. Те са ситуирани безусловно на 2-3 метра от тенисистите и основават неповторимо чувство като че ли си част от играта. В съботния ден, 17 август, стартират 1/4 финалите при дамите, а директно по-късно - и решителните борби при мъжете. В неделя от 11 часа започват 1/2 финалите на конкуренцията, а финалите са с начало 17:30. Цените на билетите са 40 лв..

Пропуските за първите два дни от главната скица (четвъртък и петък) са по 10 лв., а за зрелището в събота и неделя - по 12. Децата ще влизат в залата при една и съща цена на билетите във всички дни - 4 лв..

А шоуто си заслужава, тъй като с всеки идващ мач равнището се подвига. Това усеща и Нягол Стоянов, който е роден в България, само че пази цветовете на Италия. Причината е, че израства на Апенините, защото родителите му дълги години играят там. Нягол употребява опцията, която му дава 2019 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open, с цел да се завърне в родината и да покаже уменията си пред публиката в Панагюрище ", оповестяват уредниците.
 " Много ме впечатлява този шампионат. Всяка година равнището е по-високо и е радващо, че надпреварата към този момент устойчиво се утвърди в календара на Световния тур. За мен постоянно е огромно наслаждение да съм в България. Роден съм тук, към момента имам доста другари, родственици и от тази позиция ми е малко по-трудно да играя в този момент. Нося България в сърцето си. Играя с фланелката на Италия, само че както се споделя, желая да имам и надпис България под нея”, споделя Стоянов.

Той загуби на сингъл, само че продължава присъединяване си на двойки и смесени двойки. Именно при смесените тандеми е единственото българско присъединяване през днешния ден. В 17:05 часа Калина Христова и Стефан Тодоров ще се изправят против холандците Брит Ейрланд и Лоренс Тромер в мач за влизане в главната скица.
 Същинската част от надпреварата стартира на следващия ден, а своя чоп на сингъл чакат получилите уайлд кард Теодор Александров и Мария Йовкова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР