Всеки пети човек, който работи в британския парламент, е бил

...
Всеки пети човек, който работи в британския парламент, е бил
Коментари Харесай

Разкрит е най-големият секс скандал в британския парламент

Всеки пети човек, който работи в английския парламент, е бил подложен на полов тормоз най-малко един път през миналата година. Това сочи отчет, възложен на The Independent. Отбелязва се, че 1377 членове на Народното събрание са взели участие в изследването, вследствие на което е открито, че 39% от интервюираните непрекъснато са подлагани на тормоз и полов тормоз.

Жените, работещи в Уестминстър е два пъти по-вероятно да станат жертви на тормоз. В някои случаи те признават, че тормозът не е бил единствено на психическо равнище, само че са били и изнасилвани.

По думите на създателя на доклата, без значение какви ограничения ще бъдат признати, е значимо в този момент сътрудниците на Народното събрание да почувстват, че могат да опишат какво се е случило с тях без да изгубят работата си.

На 1-ви ноември предходната година министърът на защитата Майкъл Фалън напусна поста си, откакто бе упрекнат в полов тормоз от журналистка. Няколко дни по-късно народен представител от Лейбъристката партия Калвин Хопкинс приключи работата си в английския парламент заради съмнения за полов тормоз.

27-годишната Ава Етемдзаде твърди, че 76-годишният политик й изпраща неприлични послания по телефона. По-специално той я назовава " привлекателна " и " красива млада жена ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР