Всеки петък не пропускаме да представим пет от най-добрите нови

...
Всеки петък не пропускаме да представим пет от най-добрите нови
Коментари Харесай

5 коледни песни от 2022 г.

Всеки петък не пропущаме да представим пет от най-хубавите нови песни на седмицата, само че в навечерието на Коледа взехме решение, че е сполучлив момент да създадем една селекция коледни песни, излезли през 2022 година

Много е мъчно на фона на толкоз коледни песни да подберем единствено пет, само че ще се опитаме да селектираме най-вдъхновяващите и създаващи въодушевление.

Започваме с Лизо , която направи поразителен кавър на песента , " Someday at Christmas " на Стиви Уондър от 1966 г. 

" Избрах да направя кавър на " Someday at Christmas " освен тъй като е класика, само че тъй като ни припомня, че съвсем 60 години по-късно към момента се борим за мир, съчувствие и тъждество ", сподели тя в изказване. " Приятелско увещание за разпространяване на обич и добрина през този празничен сезон. "

Тази Коледа Backstreet Boys не подариха на почитателите си просто нова ария, а цялостен празничен албум. От " A Very Backstreet Christmas " ние си избрахме кавъра на " Last Christmas ".

Сиа  преиздаде хитовия си албум Everyday Is Christmas на петата му годишнина, като пусна първокласна версия от него. В нея обаче има три нови песни -  " Naughty & Nice, " " 12 Nights " and " 3 Minutes " Til New Years "

Алиша Кийс беше толкоз разчувствана да издаде първия си коледен албум, Santa Baby, извънредно в Apple Music, че го разгласи цели 11 дни преди Хелоуин. Ние ви поздравяваме с едноименното парче.

" Винаги сме харесвали класическата версия на Чарлз Браун на тази ария и считаме, че е в действителност недооценена ", написаха The Offspring  за своя кавър на " Bells Will Be Ringing " в Instagram.

" Мислехме, че това ще бъде съвършеното продължение на " Christmas (Baby Please Come Home) ", който записахме предходната година, и ще продължи тематиката за завръщането вкъщи за Коледа. "

Като подарък за Коледа оставаме тук още едно парче, просто тъй като Нора Джоунс ни е толкоз огромна фаворитка, че няма по какъв начин да не ѝ обърнем внимание. 

Тя направи кавър на " Have Yourself a Merry Little Christmas ", неотдавна публикуван като част от първокласното издание за 2022 година на нейния албум от 2021 година I Dream of Christmas.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР