Всеки петък не пропускаме да представим пет от най-добрите нови

...
Всеки петък не пропускаме да представим пет от най-добрите нови
Коментари Харесай

5 от най-добрите коледни песни за всички времена

Всеки петък не пропущаме да представим пет от най-хубавите нови песни на седмицата, само че в навечерието на Коледа взехме решение, че е сполучлив миг да си напомним някои остарели, само че безконечни класики.

Много е мъчно на фона на толкоз коледни песни, основани през годините, да подберем единствено пет, само че ще се опитаме да селектираме най-вдъхновяващите и създаващи въодушевление.

Марая Кери - " All I Want For Christmas Is You "

Ако пуснем радиото по това време на годината, то сигурно по някоя от станциите ще се натъкнем на една от най-популярните коледни песни на всички времена - шлагерът на Марая Кери " All I Want For Christmas Is You ".

От издаването ѝ през 1994 година, коледната ария е спечелила на американската певица над 60 милиона $ и продължава да натрупа милиони всяка година.

Лили Алън - " Somewhere Only We Know "

" Somewhere Only We Know " е ария, написана и изпълнена от британската различна рок група Keane. Официално е издадена като първия сингъл от дебютния им албум Hopes and Fears през 2004 година, трансформирайки се в един от най-големите шлагери на 2004 година в международен мащаб.

През 2013 година песента извърши Лили Алън за коледна реклама на Джон Луис.

Pogues - " Fairytale of New York "

" Fairytale of New York " е ария, написана от Джем Финър и Шейн Макгауън за групата им Pogues, с присъединяване на певец-композитора Кърсти Маккол.

Сингълът, който излиза на 23 ноември 1987 година, е ирландска балада в национален жанр и е доста по-различна и забавна от множеството коледни песни, които познаваме.

Wham - " Last Christmas "

Песента на Wham от 1994 година " Last Christmas ", която е дело на Джордж Майкъл, е една от най-успешните части на бандата. Тя е и една от най-сваляните коледни песни. Когато излиза парчето, Wham подаряват сумата от всички доходи на гладуващите фамилии в Етиопия.

Slade -  " Merry Xmas Everybody "  

Песента е на английската рок група Slade и е издадена през 1973 година Излизайки по време на пика на известността на групата, " Merry Xmas Everybody " продава над един милион копия при първото си осъществяване, трансформирайки се и в най-продавания им сингъл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР