Всеки пациент с грипоподобни симптоми може без от личен лекар

...
Всеки пациент с грипоподобни симптоми може без от личен лекар
Коментари Харесай

Всеки със съмнение за COVID-19 и без направление може да потърси Координационния център в София

Всеки пациент с грипоподобни признаци може без от персонален доктор да посети разкрития при започване на септември Координационен център за триаж на пациенти със подозрение за в Инфекциозната болница в София. Това увери здравният министър Костадин Ангелов по време на парламентарния надзор, заяви БНР.
Центърът има за цел да прекрати придвижването на пациенти по кабинетите на персоналните лекари и другите лечебни заведения, акцентира министърът на опазването на здравето:
 Координационен център ще разпределя пациентите с COVID-19 във Варна Координационен център ще разпределя пациентите с COVID-19 във Варна
От началото на епидемията във Варна и региона са открити 1 167 позитивни лица, от които излекувани са 697, умряли са 27, а 399...
" Центърът е оголен на функционален принцип като в него се прави оценка на пациенти със подозрения за Covid-19 и се обслужват пациенти от две области - София град и София област. Той е наличен за жителите и без направление от персонален доктор като по този метод се цели да бъде прекратено независимото придвижване на заболели, търсещи благоприятни условия за медицински обзор и хоспитализация през лечебните заведения в столицата ".
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР