Всеки пътешественик е различен. Докато част от нас обожават тишината

...
Всеки пътешественик е различен. Докато част от нас обожават тишината
Коментари Харесай

Мразите тълпите, но обожавате да пътувате? Тези места са точно за вас

Всеки странник е друг. Докато част от нас обожават тишината и спокойствието, други се любуват на " лудостта ", която лъха от най-популярните туристически дестинации.

Ако вие сте от тези, които обичат да изследват света, само че се тормозят от тълпите, тази публикация е тъкмо за вас.

Кои са най-хубавите дестинации за пътешественици, които желаят да избегнат срещата с огромни тълпи, разкрива изследване на airtickets.bg.

Монсерат, Карибите

Много от островите в Карибско море са цялостни с туристи, само че Монсерат предлага красиви тюркоазени води и естествени пейзажи с бонус – липсват прекомерно многото гости. Островът беше унищожен от пагубни вулканични изригвания през 1995 година и вследствие на това популацията е фрапантно е намаляло. Монсерат е наличен единствено с полети или фериботи от Антигуа.

Остров Пико, Португалия

За пасажерите, които обичат Европа, само че не желаят тълпи от хора, остров Пико е прелестно място. Пико е дом на впечатляваща природа, най-високата планина в страната и невероятни гледки, всички сгушени в средата на Северния Атлантически океан. Пътуващите могат да се насладят на уединението на тунела от лава Gruta das Torres, Pico Lakes и фара Ponta da Ilha.

Холбокс, Мексико

Пътуването до най-хубавите дестинации в Мексико нормално включва препълнени летища и още по-натоварени плажове, само че има един остров, който предлага успокоение в известния район - Холбокс. Без коли на острова, който е дълъг 26 благи и необятен единствено една миля, тюркоазените води на Карибско море и зелените води на Мексиканския залив се срещат с пясъчните крайбрежия на острова край северния бряг на полуостров Юкатан.

Национален парк Pеtrifiеd Fоrеѕt, Аризона, Съединени американски щати

Югозападните щати разполагат с голям брой национални паркове, само че Националният парк Petrified Forest в Аризона е прикрит драгоценен камък, който включва една от най-големите концентрации на вкаменено дърво, исторически структури, археологически обекти и фосили в света. Тук посетителите могат да станат очевидци на великолепието на пусти земи и хълмове единствено за 20 щатски $ на транспортно средство за седемдневна входна карта.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Petrified Forest National Park (@petrifiedforestnps)

Санта Роза, Ню Мексико

Въпреки че има доста известни места за посещаване в Ню Мексико, Санта Роза предлага чувство за връщане към едно по-просто време. Като дом на автомобилния музей Route 66, както и на ретро мотели, бензиностанции и сладкарници, това е идеалното място за закъснение на времето. Естествените езера на Санта Роза го вършат „ столицата на гмуркането на Югозапада “ - нещо, което множеството гости в района не чакат, само че ще оценят високо.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР