Всеки път преди да изляза пред вас, извършвам вътрешна медитация.

...
Всеки път преди да изляза пред вас, извършвам вътрешна медитация.
Коментари Харесай

Борисов: Тагарев да не се хвали, че сам е дал техника и оръжия на Украйна

Всеки път преди да изляза пред вас, правя вътрешна медитация. Трудно ми е да ви прикани за кого да гласувате, като през вчерашния ден, да вземем за пример, и Костадин Ангелов, и другите сътрудници тук, са дали своят вот с ПП-ДБ до 22.30 ч. на съвещанието на Народно събрание.

Според плана армията ще придобие 198 бойни и спомагателни машини. От тях 183 са от типа " Страйкър "

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно заседание във Велико Търново.

" Парите, които сега се харчат, са оставени преди 3 година от държавното управление на ГЕРБ. Баба ми ме е учила, че в мазето постоянно би трябвало да има зимнина, да има мазнинка, която да избавя ситуацията в дни на рецесия. И точно тези пари се харчат сега ", изясни Борисов.

" Никога не сме делили хората в общините на това от коя партия сме, работили сме за всички градове. Сърдит съм на Търново и района за едно нещо, и ще продължа да се дразня: по какъв начин търпите 3 година да ви е спрян Хемус, и интернационалният трафик да минава през сърцето на града? Един митинг нямаше! ", възмути се Борисов.

" Не сме и сътрудници с ПП-ДБ, нещо такова, само че не и това; през вчерашния ден с водача на Политическа партия изкарахме 4-5 часа дружно по всички тези тематики, и вечерта би трябвало да изляза да приказвам против него. А на другия ден отново би трябвало да се срещна с него, с цел да приказвам по дневния ред. Разбирате ли в какво сме сложени аз и сътрудниците? ", попита водачът на ГЕРБ.

Бившият министър председател съобщи, че е засегнат от утринното изявление на министър Тагарев

" Гласувахме Закона за енергетиката, само че не съм убеден до дъно, че Планът е добър. Те, с цел да покажат, че са по-добри, не го одобриха. Благодарение на нас в този момент се приема, само че какво тъкмо се приема, не мога да ви уверя, че е вярно и положително, изключително като видях компаниите, които са наредили там. Казват, че е инцидентно, само че по какъв начин се появиха там, по какъв аршин, не е ясно. Но нали са сътрудници, ще си затраем ", сподели Борисов.

" Предстои доста мъчно време, даже не знам Брюксел дали ще се съгласи с компромисите, които направихме. Вчера виждам, публицистите извадили бомбастични заглавия: Трусове в ръководството, оставки, и прочие, а в действителност всичко е просто: Тагарев обясняваше по какъв начин всичко направил той. Това ме ядоса, и на него обясних, само че и на вас ще обясня какво е направил Народно събрание, с цел да имаме искания: Предишното държавно управление не посмя, а скрито през медиатори даваше оръжието на Украйна - всички го знаят това, тъй като западната преса пишеше, че България е най-големия експортьор на оръжие за Украйна през медиатори. Ние сме били почтени постоянно, когато сме говорили за българо-руската дружба, само че сега, когато Путин атакува Украйна и стана агресор, ние сме твърдо на страната на Украйна, тъй като всяка страна може да бъде нападната по този начин ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Той сподели още, че сега нищо не може да се случи без ГЕРБ

" Обръщам се към Тагарев: Кой постави подписите си да се дадат бронетранспортьорите на Украйна, за зенитните комплекси С-300, той ли, или ние в Народното събрание, с нашите имена? Тагарев е задължен да се поправи! Цялата тежест сега е върху Народното събрание ", сподели още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР