Всеки път когато създадете фалшив профил с неговото име и

...
Всеки път когато създадете фалшив профил с неговото име и
Коментари Харесай

Злоупотребите с паметта на трагично загиналия Теофиков не стихват

" Всеки път когато създадете подправен профил с неговото име и пишете от него - родителите, околните, приятелите изпитваме неописуема болежка! "

С тези думи близки на Денис Теофиков приканват недоброжелателите да спрат да спекулират с името на починалия артист. След трагичната кончина на 21-годишния Денис обществените мрежи се изпълниха с профили с неговото име. Макар те да са основани от негови почитатели, когато разясняват от негово име, това жегва всички наранени директно от гибелта му. Гаджето на починалия реализатор, както и неговият другар Емрах Стораро молят за благосклонност към паметта на Денис.

Първа приятелката на умрелия реализатор Алекса прикани феновете, които си разрешават да спекулират с името на гаджето й, да спрат.

" След като Денис напусна този свят, профилът му стана " възпоменателен ". Това значи, че може да пишете на стената му, само че няма да получавате напомняния за рождени дни, също няма да може да приема нови контакти. Замислете се за родителите му, в случай че не, то най-малко за Дени. Той доста се дразнеше, когато се появяваше подобен профил. Помислете за паметта му. Не я петнете повече ", зове Алекса.

Емрах Стораро също показа пост в инстаграм профила си, с който моли всичко това да спре.

" Денис остава вечно жив в сърцата ни със спомените за него, с творчеството си и с фондацията на негово име, която скоро родителите му ще разгласят за обществена ", написа Емрах.

Бащата на трагично починалото момче Атешкан Теофиков също помоли хилядите фенове на починалия му наследник да запазят безмълвие.

" Нека запазим безмълвие! Нека бъдем по-добри! Нека бъдем хора! На 24.10.2021 от този свят ни напусна Денис Теофиков, момче с огромен гений и огромни фантазии! Прекрасно дете с положително сърце! Нека и нашите сърца бъдат толкоз огромни! Нека оставим околните да тъгуват... Без да наливаме сол в раната... Нека да не се съдим, да не се упрекваме и да бъдем по-човечни. Нека тази покруса ни научи да бъдем по-добри един към различен! Нека бъдем хора! Нека запазим безмълвие в памет на Денис Теофиков и в символ на почитание и съпричастност към фамилията! ", приканват негови близки от профила на почернения татко.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР