Всеки път, когато идвам в Бургас, обичам да отсядам в

...
Всеки път, когато идвам в Бургас, обичам да отсядам в
Коментари Харесай

Стефани Кирякова с пожелания за успешна година и модерен паркинг за хотел „България“

„ Всеки път, когато пристигам в Бургас, обичам да отсядам в хотел „ България “. Гледката, която се открива към обичания ми град от него е прелестна. Сега, когато той е изцяло освежен и осъвременен, мисля че заслужава да има и съответната инфраструктура към него. Тя би била доста значима за поданици и посетители на Бургас и ще направи мястото още по-желано за визити “.

Това показа едно от златните девойки на художествената гимнастика, олимпийската шампионка - Стефани Кирякова.

Според златният ни олимпийски медалист и международна шампионка, сходна смяна би направила центъра на града още по-модерен и прелъстителен за туристите. Тя не пропусна да съобщи своята поддръжка и в книгата за похвали на бизнес хотела:

„ Благодаря за гостоприемството, което имах през целия си престой! Подкрепям концепцията за създаване на под земята паркинг към хотел „ България “ и обвързваното с плана облагородяване ни модернизиране на градинката до Часовника. Ще се веселя да бъда ваш посетител още веднъж! “

С настъпването на новата 2024-та, гимнастичката, станала част от историческата победа на България в Олимпийските игри, пожела здрава, сполучлива, благословена година на всички поданици и посетители на Бургас.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР