Всеки път, когато бактерии и вируси навлязат в тялото ни,

...
Всеки път, когато бактерии и вируси навлязат в тялото ни,
Коментари Харесай

Защо да добавяме мляко към кафето

Всеки път, когато бактерии и вируси навлязат в тялото ни, нашата имунна система реагира, с цел да ни отбрани. Тази реакция е известна като инфектиране. Тя се появява и когато претрупваме сухожилията и мускулите, и е присъща за болести, измежду които е ревматоидният артрит.
 Кафе, яйце и какво съставлява необикновеният способ за пречистване на скандинавците
Защо скандинавците са правили кафето си с яйце

И то непосредствено с черупката

За кафените зърна пък знаем, че са цялостни с антиоксиданти, които са ни нужни. Именно те оказват помощ за понижаване на оксидативния стрес в тялото ни, който другояче води до инфектиране.

Екипът от университета в Копенхаген взема решение да изследва противовъзпалителния резултат от комбинирането на полифеноли (естествено срещащи се антиоксиданти) с протеини. За задачата върху имунни кафези е приложено изкуствено инфектиране.
 Снимка 605338

Това, което учените откриват, е, че имунните кафези, третирани с комбинацията от полифеноли и аминокиселини, са два пъти по-ефективни в битката с възпалението.
 Bulletproof, Дейв Аспрей, Тибет, крепък, масло и по какъв начин се подготвя най-калоричното кафе
Кое е най-калоричното кафе

И може ли да замести закуската ни

За нас, хората, това значи, че да прибавяме мляко в кафето си може в действителност да се окаже даже потребно. Това е по този начин, защото комбинацията от протеина в млякото и антиоксидантите в кафето вършат имунните кафези два пъти по-ефективни в битката с възпалението, написа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР