Всеки път изпадаме в ужас, щом разберем, че попадаме в

...
Всеки път изпадаме в ужас, щом разберем, че попадаме в
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий може да ни бъде от полза?

Всеки път изпадаме в смут, щом разберем, че попадаме в. Истината е, че не е чак толкоз заплашителен. Вярно е, че постоянно може да обърка нещата, само че без значение дали сте оптимист или черноглед, в действителност можете да накарате Ретроградния Меркурий да ви бъде от изгода. Вероятно няма да съумеете да избегнете всеки софтуерен проблем, само че сигурно ще излезете живи от този интервал.

Астролозите нормално предлагат да избягвате подписването на контракти, да осъществявате огромни покупки, да финализирате официални съглашения или да стартирате нови инициативи, до момента в който Меркурий се движи обратно. Но ретроградния ход на планетата ни дават късмет да прегледаме, преработим и преоценим избрана област от живота си. Ако ретроградния Меркурий е в един от земните знаци, е отлично време да се концентрирайте върху бизнес или професионални въпроси. Когато обаче се намира във въздушните знаци, интервалът е подходящ за анализиране на нашите хрумвания. А като попада във воден знак, огледай страстите и връзките си.

Ето по какъв начин да употребявате тази сила във ваша изгода:

Свържете се със остарял другар

Тъй като животът има наклонност да се забавя по време на назадничав Меркурий, можете да се свържете с някого, с който сте изгубили връзка и да започнете диалог. Това може да възобнови връзката или да ви помогне да си припомните старите времена.

Вземете си отмора от обществените мрежи

Меркурий ръководи връзката! Използвайте ретроградността, с цел да прегледате навиците си в обществените медии. Актуализирайте остарялата си профилна фотография и изложение. А може би имате потребност от малко отмора от мрежата?

Вземете си отпуск

Време е за малко да се отдръпнете от драмата в офиса. Докато останалите се вайкат във връзка следващата досадна среща, вие си починете в леглото, гледайки обичания си сериал. Ако решите да пътувате, проверете всички резервации по няколко пъти, тъй като ретроградния Меркурий може да реши да се пошегува с вас.

Записвайте сънищата си

Нашите сънища постоянно могат да бъдат много ярки и реалистични по време на назадничав Меркурий, тъй че пробвайте да запишете вашите. Или просто водете дневник на вашите мисли. Докоснете се до интуицията си. Може да се изненадате от това, което забелязвате.

Поправете

Без значение в кой знак е, ретроградният Меркурий е съвършеното време да  " преработите " всичко, което не сте съумели от първия път. Вземете образец от Вселената и не бъдете прекомерно строги към себе си. Ще се справите!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР