Всеки от време на време се отпуска на работа за

...
Всеки от време на време се отпуска на работа за
Коментари Харесай

Тази компания наема хора, които да се излежават на плажа

Всеки понякога се отпуска на работа за бърза сънливост на бюрото си, гледа глупави видеоклипове на YouTube или излиза от офиса, с цел да направи нещо занимателно.
Е, представете си какъв брой ще бъде ужасно, в случай че почивката е работата ви. Това звучи прекомерно добре, с цел да е истина, само че тази вест е действителна: TUI, една от най-големите туристически организации в света, наема четирима " професионални лентяя ", известни още като " експерти по правене на нищо ". Според уеб страницата им " идеалният претендент се гордее с това, че прави допустимо минимум непременно. Ключовите квалификации включват: мързелуване, излежаване по през целия ден, некадърност за трезва мисъл и придвижвания. А отговорностите са: никакви.
Звучи много сладко, нали? Заплатата не е разкрита, само че TUI твърди, че тя е " обезпечено прекомерно висока по отношение на успеваемостта ". Дневните смени стартират от 7 до 13 часа. и 1 ч. до 7 часа, което не е идеално за лентяи. Те стават най-рано по обяд, в случай че решат въобще да станат. Но не забравяйте, че по принцип се заплаща, с цел да не се прави нищо, с цел да могат просто да прекарат времето си в спане. Наистина, наетите могат да създадат каквото изискат. Уеб уеб сайтът предлага да четат книги, да медитират и да " седят на плажен стол с лятна екипировка ". Просто не вършете никаква работа - може да бъдете уволнени.
Ако имате интерес да станете експерт по нищо правене, можете да кандидатствате на уеб страницата на TUI. Не се тормозете - те не желаят обобщение, мотивационно писмо или информации. Просто би трябвало да напишете няколко реда за себе си и да изпратите фотография или видео. Но има две значими детайлности, които биха могли да бъдат проблем: Тази работа стартира от 22 януари до 4 февруари и се намира в Стокхолм, Швеция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР